Egyedulallo keresztenyektol kerdeznem: hogy tudjak megallni onkielegites nelkul?
Huuu, ....te most nevetek.
Ne kepzelj semmi nagynak. Nem tettem semmit sem es nem tartom magamat egyatalan szentnek. Lehet ha latnal es ismernel igazabol nagyot csalodnal. Tele vagyok most is hibakkal es csak bizni tudok Isten kegyelmeben, hogy valahogy bejuttat engem is Ohozza. Amit tudok megteszem. Igyekszem
De hasonlokat kivanok neked is. Mert tudom minden ember elet egy nagy rakas problema. Legyen meg Isten akarata az eletedben.
Bar legtobbszor az odavezeto ut elegge rogos
Szia!
Szerintem nagyon helyes, hogy ilyen témában kérdezel és érdeklődsz. Csak ahogy a bejedzéseket olvastam az jutott eszembe, hogy ha a testnek éltek meghaltok, ha a szellem szerint éltek, élni fogtok! Remélem ezt segített, mert nekem nagyon segített a te kérdésed és az, hogy kiálltál a hited és az álláspontod mellett! Ha van kérdésed bátran írj!
Kedves Kérdező,
Te egy nagyon önfeláldozó, jó ember vagy! Áldjon meg Téged a a jó Isten!
Ez csodálatos,hogy ennyi minden után is kitartasz a Családod mellett!
Szép életet kívánok Neked és Családodnak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!