Szerintetek ez miért nem káros egy gyerek fejlődésére?
F.Forseti
A varázslat az spiritizmus....a víz borrá változtatása,a feltámadás,a kenyérszaporítás,halott feltámasztás,a betegek meggyógyítása az micsoda?
üdv
"Annyira nem vagyunk elvontak, mint ahogy be vagyunk állítva. akik ismernek minket, azok tudják, hogy sokan sportolnak, vannak fiatalok akik kondícióterembe is járnak edzeni, magam is járok szaunázni úszni.
A gyermekeket ugyan így kiviszik a játszó térre, elmegyünk nyaralni. "
Nem sikerült megérteni amit írtam . Az amerikai álom életszínvonalával arra célóztam , hogy Magyarországon ritkaság számba megy ha egy anyuka nem dolgozik , amikor a legkissebb fia is 5-6 éves . Azt is nehezen tudom elképzelni , hogy sose mondják a gyereknek : játsz egyedül , sajnos nem érek rá dolgom van , ...
"A gyermekek mint megfigyelted, nincsenek a külvilágtól elzárva, hiszen egy óvodába iskolába felső oktatási intézménybe is járnak ahol nem tanuk vannak.
A gyermekeknek mi is megtanítjuk a történelmi dolgokat, hogy tisztán lássák a világban zajló eseményeket, és ezeket egyeztetjük a biblia történetével, Jézus szavaival, hogy lássák hol tartunk az idők áramlatában a biblia szerint"
Ennek nagyon örülök.
"mert egyébként megbecsült polgárai vagyunk minden államnak ahol élnek a tanuk, nem hajtunk végre fegyveres támadásokat, nem lopunk és igyekszünk a Jézus által felállított erkölcsi értékeket tisztán betartani, ami nem egyszerű ebben a világban. "
Mert csak jóléti országokban vannak a Jehova tanúi . Próbáld beleképzelni annak a szemébe akinek nincs munkája , nincs iskolai végzetsége és más fegyveres csoportok terrorizálják a környezetét. Na ugye , már nem is olyan könnyü betartani a Biblia minden szavát .
"A gyerek varázslós dologgal szeretett volna játszani,de a varázslat az spiritizmus nem Istentöl hanem sátántol ered"
" jàtèkkal jàtszik ,amiért az izraeliták súlyos būntetést kaptak "
Az utobbin már hangosan kuncogtam . Ha már ennyire példálózni kell : Nekem rémlik egy olyan dolog , hogy volt egy Mózes nevü fickó , aki Isten segítségével kettéválasztott egy Vörös-tengert. Ez is elég spiritisztikus .
Az üzenet küldője: jehova
Az üzenet címzettje: Pap Pista
Az elküldés időpontja: tegnap 20:56
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hozzánk miért nem járnak Jehova Tanúi?
""több mint 7. millió testvérem sem tehet semmit.:(" "Közel nyolc milliárd ember él a földön, és mi csak az 1%-a vagyunk 236 országban. :(" Én.."
Az üzenet szövege: bementél a testvérek kongresszusára, és ott kaptál dvd-t amit ellenünk használsz fel.
Nem tudtad hogy Jézus nem erre tanította a követőit?
Ha Én az ellenséged lennék, ahogy nem vagyok akkor is imádkoznod kellene értem a parancs szerint nem gonoszkodni.
Nem félsz?
Majd fogsz!!
Nem vagy képes felfogni , én nem mentem be a kongresszusotokra , (Ezek után még valószínübb hogy nem fogok) én csak találtam azt a videót . Ha az a kisfilm teljesen pozitív lenne , akkor az nem lenne kínos . Elvileg nem vagy az ellenségem , de ennek ellenére megfenyegetsz . Ilyen súlyos bűnért legalább bocsánatot kéne kérned , de tőled aki ilyen szinten áll sajnos nem várható el . Én minden emberért imádkozom , de te egyáltalán nem szolgáltál rá , hogy külön csak érted imádkozzak . Egyébként meg miért is kisbetű a Jehova ? Nem érzed Isten káromlásnak , hogy egy szintre hozod magadat vele ?
"Ha az a kisfilm teljesen pozitív lenne , akkor az nem lenne kínos ."
Ez egy jó észrevétel.
Szerintem általánosságban is a tanuk "szereplése" itt az oldalon elég kínos. Valószínűleg és szerencsére több embernek a kedvét vették el a gyülekezetüktől, mint akit sikeresen meggyőztek.
Visszatérve a videóhoz. Valószínűleg ez egy tudatos stratégia a gyerekek megtöréséhez. Később könnyebb lesz őket irányítani. Középkori egyházi technika.
Már csak valami frappáns definíciót várnék valami "nagytudású" tanútól, hogy pontosan mi a varázslat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!