Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek ez miért nem...

Szerintetek ez miért nem káros egy gyerek fejlődésére?

Figyelt kérdés
[link]

2012. júl. 27. 14:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
70%

F.Forseti

A varázslat az spiritizmus....a víz borrá változtatása,a feltámadás,a kenyérszaporítás,halott feltámasztás,a betegek meggyógyítása az micsoda?

2012. júl. 30. 19:14
 22/24 A kérdező kommentje:

üdv

"Annyira nem vagyunk elvontak, mint ahogy be vagyunk állítva. akik ismernek minket, azok tudják, hogy sokan sportolnak, vannak fiatalok akik kondícióterembe is járnak edzeni, magam is járok szaunázni úszni.

A gyermekeket ugyan így kiviszik a játszó térre, elmegyünk nyaralni. "

Nem sikerült megérteni amit írtam . Az amerikai álom életszínvonalával arra célóztam , hogy Magyarországon ritkaság számba megy ha egy anyuka nem dolgozik , amikor a legkissebb fia is 5-6 éves . Azt is nehezen tudom elképzelni , hogy sose mondják a gyereknek : játsz egyedül , sajnos nem érek rá dolgom van , ...

"A gyermekek mint megfigyelted, nincsenek a külvilágtól elzárva, hiszen egy óvodába iskolába felső oktatási intézménybe is járnak ahol nem tanuk vannak.

A gyermekeknek mi is megtanítjuk a történelmi dolgokat, hogy tisztán lássák a világban zajló eseményeket, és ezeket egyeztetjük a biblia történetével, Jézus szavaival, hogy lássák hol tartunk az idők áramlatában a biblia szerint"

Ennek nagyon örülök.

"mert egyébként megbecsült polgárai vagyunk minden államnak ahol élnek a tanuk, nem hajtunk végre fegyveres támadásokat, nem lopunk és igyekszünk a Jézus által felállított erkölcsi értékeket tisztán betartani, ami nem egyszerű ebben a világban. "

Mert csak jóléti országokban vannak a Jehova tanúi . Próbáld beleképzelni annak a szemébe akinek nincs munkája , nincs iskolai végzetsége és más fegyveres csoportok terrorizálják a környezetét. Na ugye , már nem is olyan könnyü betartani a Biblia minden szavát .

"A gyerek varázslós dologgal szeretett volna játszani,de a varázslat az spiritizmus nem Istentöl hanem sátántol ered"

" jàtèkkal jàtszik ,amiért az izraeliták súlyos būntetést kaptak "

Az utobbin már hangosan kuncogtam . Ha már ennyire példálózni kell : Nekem rémlik egy olyan dolog , hogy volt egy Mózes nevü fickó , aki Isten segítségével kettéválasztott egy Vörös-tengert. Ez is elég spiritisztikus .

2012. júl. 31. 13:31
 23/24 A kérdező kommentje:

Az üzenet küldője: jehova

Az üzenet címzettje: Pap Pista

Az elküldés időpontja: tegnap 20:56

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hozzánk miért nem járnak Jehova Tanúi?

""több mint 7. millió testvérem sem tehet semmit.:(" "Közel nyolc milliárd ember él a földön, és mi csak az 1%-a vagyunk 236 országban. :(" Én.."

Az üzenet szövege: bementél a testvérek kongresszusára, és ott kaptál dvd-t amit ellenünk használsz fel.

Nem tudtad hogy Jézus nem erre tanította a követőit?

Ha Én az ellenséged lennék, ahogy nem vagyok akkor is imádkoznod kellene értem a parancs szerint nem gonoszkodni.

Nem félsz?

Majd fogsz!!

Nem vagy képes felfogni , én nem mentem be a kongresszusotokra , (Ezek után még valószínübb hogy nem fogok) én csak találtam azt a videót . Ha az a kisfilm teljesen pozitív lenne , akkor az nem lenne kínos . Elvileg nem vagy az ellenségem , de ennek ellenére megfenyegetsz . Ilyen súlyos bűnért legalább bocsánatot kéne kérned , de tőled aki ilyen szinten áll sajnos nem várható el . Én minden emberért imádkozom , de te egyáltalán nem szolgáltál rá , hogy külön csak érted imádkozzak . Egyébként meg miért is kisbetű a Jehova ? Nem érzed Isten káromlásnak , hogy egy szintre hozod magadat vele ?

2012. aug. 1. 10:29
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ha az a kisfilm teljesen pozitív lenne , akkor az nem lenne kínos ."

Ez egy jó észrevétel.

Szerintem általánosságban is a tanuk "szereplése" itt az oldalon elég kínos. Valószínűleg és szerencsére több embernek a kedvét vették el a gyülekezetüktől, mint akit sikeresen meggyőztek.

Visszatérve a videóhoz. Valószínűleg ez egy tudatos stratégia a gyerekek megtöréséhez. Később könnyebb lesz őket irányítani. Középkori egyházi technika.

Már csak valami frappáns definíciót várnék valami "nagytudású" tanútól, hogy pontosan mi a varázslat.

2012. aug. 1. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!