Hit gyülekezetesek! Önmegtartóztatásról lenne szó, válaszolnátok kérdésemre?
Kedves kérdező lány!
Mindezidáig azon voltam, hogy segítsek, de egyre inkább az az érzésem támad, hogy kamuzol.
Szerintem sohase tértél meg, pláne nem a Hit Gyülekezetében. Nem vagy te kikészülve lelkileg, és csak azért tetted fel a kérdésedet, hogy röhöghess ezen az egészen.
Tudod mit? Kivánom neked, hogy VALÓBAN éld át azokat, amiket eleinte írogattál a kommentjeidben. Hogy valóban ilyen sz@r helyzetben legyél!
Akkor talán válaszolsz a privát üzenetekre...
Kérdező, ne legyél ilyen sértődős, a cicák nagyon aranyosak. :D
Azt írtad, nem az a lány vagy, és hogy meglepő a hasonlóság.
Ha külön-külön nézem a két esetet, sajnálatra méltó, és segítségre szoruló embert látok. Ha egyben, akkor kamusorozatot. Ezért gondoltam, átnézem még egyszer a kérdezői kommenteket mindkét kérdésben; és most még több hasonlóságot találtam, mint előzőleg...
Ezért megkérdezem, és kérlek, válaszolj őszintén: Válaszoltál már a privát üzenetekre? Ha igen, kiére?
Ketten is jelezték, hogy írtak neked privátot; mivel mindketten engedélyezték a nickjük megjelenítését, nem lesz gond megnevezni egyiküket sem. Úgy gondolom, ha tényleg ekkora kulimászban vagy / lennél, akkor éltél vagy élned kellett volna a felajánlott lehetőségekkel. Nos?
Nekem válaszolt tegnap ilyenkor, ma vettem észre. Annyit írt, hogy "nem kamuzott semmivel, minden igaz, amiket írt" meg egy kérdést arra vonatkozóan, hogy "Ennyire hülyének tűnjek, hogy kamuzásnak veszitek az egészet, hogy csak röhögök rajta?"
Lehet, hogy csak a "stílus" miatt tűnt fel 3 különböző embernek ez a dolog, lehet, hogy nem, én mindenesetre több furcsaságot látok benne, mint, amennyit "elvárhatnék" így 14 év után a neten kis amatőrként:) Éppezért részemről a téma lezárva, ha igaz az egész, akkor innen nem "segíthetek" főleg, ha a kérdező eleve közli, hogy amúgy se érdekli, meg amúgy sem vagyok lelkész, ha pedig valaki csak lejáratni akarta a hgy-t, akkor sem tudok azonosulni egyik oldallal sem, főleg ennyi ismeretanyag alapján szóval.. passz. A "másik" postot nem olvastam, nekem ez is elég "édes" volt bőven. Többször elolvasva a fő "kérdést" (az eredetit) összesen 1db kérdést találtam: "Mit tudok csinálni, hogy kibírjam áthágás nélkül?" de nekem még az sem világos, hogy ha valaki szűz, mégis mi a rossebet kell kibírnia 3-4 hónapokig, ill. mi van azután? És hogy a Junkies melyik univerzumban számít "durva metálzenének"?:) Nem tudom, melyik a nagyobb szentségtörés, az abszolute érthetetlen "bűn" ami számomra totál homály, vagy ez utóbbi Junkies dolog. Egyelőre a másodikra szavazok:)
@ Hazardteam:
Köszi a visszajelzést. :)
Én csak 2011. 06. 21-én regisztráltam a GYK-n, előtte nem is voltam más fórumokon sem, úgyhogy nincs annyi tapasztalatom, mint neked.
Viszont nagyon szoktam figyelni. :D
Szerintem is személyes segítség lenne a legjobb a kérdezőnek, így a neten keresztül már kimerültek a lehetőségek. Azért kérdeztem rá a privátra is.
Az alapprobléma explicite a "piszkos gondolatok", implicite pedig az önkielégítés. Check it, pls. :)
A banda ügyében nem tudok nyilatkozni, mivel még csak nem is hallottam a nevét ezelőtt; most rákerestem, valami punk-rockot írnak.
De szerintem ez részletkérdés az összeshez képest...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!