Jehova Tanúival folytatott Bibliatanulmányozás tényleg egy csomó tévtanítást tartalmaz? Tényleg torzítják a Biblia üzenetét?
Szervusz, egy tanú vagyok.
Nos több kedves előttem szóló is írta, hogy a "puding próbája az evés"
Nos magam is ellene voltam egykor a tanuk tanításának, és el kezdtem velük tanulni.
Ez semmilyen elkötelezettséggel, vagy anyagi veszteséggel nem jár, mert nem kerül pénzbe, mindössze hetente egy alkalommal kb. 30. percet vagy egy órát töltenek azoknál akik szeretnék a biblia tanításait megismerni, erre képzik ki őket az iskolán.(egyéntől függ, mennyire ér rá az illető)
Veszteni valóm nincs sőt egyel több dolgot ismerek meg.
De magam győződtem meg és maradtam, mert így döntöttem, nem kényszerítettek.
Magam is tanítottam több embert, és voltak akik megkeresztelkedtek, voltak akik azt mondták, hogy nem érdekli őket. Minden egyéni elhatározás és döntés kérdése.
tisztelettel.
Ezek még mindig azt hiszik hogy valami eredményt fognak elérni azzal, ha össze-vissza másolgatnak mindenféle szemétkupacról linkeket? Amikor észérveik nincsenek, az érzelmekkel tudják csak manipulálni a laikusokat. Ez is egy módszer, még ha nem is tisztességes.
Én pedig szívesen válaszolnék tanítási kérdésekre, ha valaki eredeti forrásból akarja tudni, hogy mi az igazság.
Nos ehhez azt tudnám mondani, hogy tegnap 77. ember keresztelkedett meg a Syma csarnokban a tanúk 3. napos kongresszusán.
És ez csak ez egyik kongresszus volt az ebben az évben tartandók közül, Magyarországon.
Nos ezek az emberek önként mentek el, és adták át az életüket ennek a kiváltságnak, hogy Isten munkatársai lehetnek ami előtt, sok sok hónapon keresztül egy biblia ismeretet kellett szerezniük, az életüket a bibliában leírtakhoz igazítani, hogy megkeresztelkedhessenek.
Ha annyira hamis, vagy rossz lenne, akkor nem lenne a növekedés 236. országban folyamatosan nagy.
Kedves Hazardteam.
A teremtőt, soha nem a számok érdekelték, hanem a minőség.
ezért tévedsz.
Vegyük Noé idejét. Jézus nem véletlen jegyezte meg ezt is.
Noé idejéhez hasonlította, az utolsó napokat, az emberek esznek, isznak és nem vesznek észre semmit, amíg el nem vitte őket a vízáradat.
8-an maradtak életben a többiek tévedtek.
Azt mondta Kedves Krisztus, hogy keskeny az út ahol nagyon kevesen járnak és azok maradnak életben.
viszont a széles úton nagyon sokan járnak és a pusztulásba visz.
(Máté 7:13, 14) 13 Menjetek be a szűk kapun; mert széles és tágas az az út, amely a pusztulásba visz, és sokan vannak, akik azon mennek be; 14 ellenben szűk az a kapu, és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik megtalálják.
Nos a szodoma-Gomorra lakoi meghaltak csak Lót és a két lánya 3-an maradtak életben.
Isz.70.több mint 1 millió zsidót öltek meg a Rómaiak, mert nagyon kevesen hallgattak Jézusra, és mentek fel a hegyekbe.
A teremtőt nem az emberek száma érdekli, hanem annak minősége, hogyan tartják be az erkölcsi irányadó mértékeket amit felállított.
Jézus tanításait nem lehet semmibe venni.
S ha jól megnézem a kb 8. milliárd emberből, még mindig a tanuk vannak a legkevesebben.(7.millió 700.ezer)1%-a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!