Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mért az adott vallást választo...

Anna-chan kérdése:

Mért az adott vallást választottátok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 15:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Milyen érdekesek az emberek.

A 6-os válaszomat 100%-ra emelte valaki, a 8-as válaszomat le nullázta.

Pedig ugyan az vagyok.

Hát ennyit az emberi hozzá állásról. Addig mig nem tudja ki vagyok oké. ha meg tudja vissza az egész.

2012. júl. 12. 21:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Én egy vallásilag eléggé semleges családba születtem, anyukám soha nem volt vallásos, apukámat pedig kiskorában kényszerítették templomba, gyónni, imádkozni stb, és ő emiatt a kényszer miatt utálta meg.

Sokáig én is ilyen "semleges" voltam, pedig jártam hittanra végig az oviban, utána pedig keresztény iskolába jártam, mégsem győzött meg semmiről.

Aztán valahogy találtam pagan folk zenéket, és azok alapján elkezdtem érdeklődni a pogányság iránt, és úgy éreztem, hogy megtaláltam a vallásomat, pontosabban, még mindig úgy érzem. :)

Én pogánynak mondom magam, mert a pogány elvekkel egyetértek, és az alapján van jelenleg egy "saját" vallásom, mert több pogány vallás is érdekel. Most a wicca az, amit éppen "tanulmányozok", és eddig ez az egyik legszimpatikusabb vallás, amivel valaha találkoztam.

2012. júl. 17. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!