Hogyan találhatnék gyülekezetet?
Fundamentalista kereszténynek vallom magam. Sokféle felekezet és gyülekezet van a városban ahol élek, de egyikkel sem értek teljesen egyet. Nem akarok képmutatóan bólogatni a gyülekezetben a különböző tanításokkal kapcsolatban amikkel nem értek egyet. Ha viszont állandóan hangoztatnám, hogy szerintem ez hamis tanítás, vagy nem biblikus, akkor szerintem elég hamar kinéznének a gyülekezetből.
Nem akarok órákat utazgatni sem egy gyülekezet kedvéért az Istennek "szentelt" napomon.
Hogyan találhatnék hasonló gondolkodású embereket mint én? Akiknek a Biblia az alap, Isten igéje a lámpás, és Krisztus az ige, mely testté lett. Krisztus az egyedüli út, az igazság, és az élet. Sajnos a környezetemben a (városban) nem találkoztam ilyen gondolkodású emberekkel.
Legalábbis tudtommal nincsenek. Hogy találhatnék hasonló gondolkodású embereket? Jó lenne megtért, és nem kompromisszumokat kötött emberekkel beszélgetni.
Előre is köszönöm a kötekedés mentes, segítőkész és érdemi válaszokat!
Vidiripi
"Fundamentalista kereszténynek vallom magam."
"Évek óta tanulmányozom a különböző egyházak tanításait, összevetem a Bibliával."
Fundamentalistaként aki a tanokat összeveti a Bibliával. Mire jutottál az emberi lelket illetően?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!