Hol találhatnék egy jó lelki vezetőt?
Ősszel Pestre költözöm egyetem miatt, így praktikus lenne, ha ott találnék valakit, aki nem túl földhöz ragadt, viszont Isten értékeit képviseli(tehát nem túl liberális), ért a fiatalokhoz, együtt tudna velem gondolkozni és segítene h keressem Isten akaratát. Van több pap ismerősöm is, de valahogy feszélyez, h olyan legyen, aki ismeri az egész családomat, nem tudom miért, hülyén érezném magam előtte, attól félek h nem mernék bármit elmondani. H kereshetnék ilyen papot? Esetleg tudtok valakit ajánlani?
köszönöm
19L
Ha valaki megmondja mit csináljon, akkor azon személy helyett él, tehát NEM a saját életét éli. Szerintem világos. Ennyit ér egy emberélet?
Nem.
Tessék a saját életed élni. Nem nehéz.
Egy javaslat: pálosok, Szikla templom. :) De sok helyen nagyon jó plébánosok, káplánok vannak. Nem tudom, hova fogsz járni, de az egyetemi lelkészségen is szétnézhetsz, vagy ott megkérdezheted a fiatalokat. Ill. a Sapientián kérdezősködhetsz az oda járóktól, nézz utána, van-e valami nyílt alkalmuk, szokott lenni.
és még itt tájékozódhatsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!