Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol találhatnék egy jó lelki...

Hol találhatnék egy jó lelki vezetőt?

Figyelt kérdés

Ősszel Pestre költözöm egyetem miatt, így praktikus lenne, ha ott találnék valakit, aki nem túl földhöz ragadt, viszont Isten értékeit képviseli(tehát nem túl liberális), ért a fiatalokhoz, együtt tudna velem gondolkozni és segítene h keressem Isten akaratát. Van több pap ismerősöm is, de valahogy feszélyez, h olyan legyen, aki ismeri az egész családomat, nem tudom miért, hülyén érezném magam előtte, attól félek h nem mernék bármit elmondani. H kereshetnék ilyen papot? Esetleg tudtok valakit ajánlani?

köszönöm

19L

2011. júl. 3. 18:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, ennyi vallásgyűlölőt...
2011. júl. 4. 07:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Akik azt mondják hogy nincs szükség lelki vezetőre azokból nem a hiúság beszél?
2011. júl. 4. 08:41
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm azoknak, akik a kérdésemre válaszoltak, a többieket meg nem értem miért bántja őket h én szükségét érzem h valaki lelkivezessen engem
2011. júl. 4. 11:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Fura érvelések a lelki vezető ellen... Feltehetőleg ezek az emberek a barátjuk/barátnőjük/családjuk/szomszédjuk/stb életét élik, mert tőlük kapnak tanácsokat az élethez.

Miért baj az, ha valak szeretne olyan emberrel rendszeresen beszélgetni, aki bizonyos témában nagyobb rálátással , tapasztalattal rendelkezik.

Én a Szaléziakat keresném meg.

2011. júl. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!