Hogyan állapithatjuk meg, hogy melyik az igaz vallás?
Kedves Berta ezen kérdésre adott legelső válaszomban ilyen írásszövegekre mutattam, melynek a Biblia alapján az igaz vallásnak meg kell felelnie. Nem vagy hajlandó belegondolni, hanem kötekedsz és terelsz. Ezért írtam, hogy akkor mutass te olyan írásszövegeket, melyekben az igaz vallás jellemzői vannak lejegyezve, szívesen olvasnám.
Ja és elsőre is értettem, hogy mit írtál, csak nem akartam reagálni a mondatodban rejlő célzatnak
Saca, már tudhatnád, hogy én nem eszem meg a dumádat; én nem vagyok lusta visszakeresni...
"ezen kérdésre adott legelső válaszomban ilyen írásszövegekre mutattam, melynek a Biblia alapján az igaz vallásnak meg kell felelnie." - írtad most.
Tessék, az itteni első válaszod, a 17. sz. alatt:
"A Bibliában le van írva, hogy az igaz vallásnak miknek kell megfelelnie, ezeket a jellemvonásokat kell megtanulni és a vallásokat csak ehhez kell hasonlítani, sorra venni."
Ennyi, egyetlen betűvel sem több.
És erre írtam a 18. sz. alatt:
< Legyél olyan kedves pontosan idézni azt a részt a Bibliából, amely így kezdődik: "Az igaz vallásnak a következő kitételeknek kell megfelelnie: ..." >
Ehelyett te megpróbáltad visszadobni a labdát...
Ez óvodás játék, még annak is rossz... Le kellene már szoknod a hazudozásról...
Vidiripi
Kérdező! Sikerült megállapítanod hogy melyik az "igaz" vallás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!