A párommal mindketten gyakorló katolikusok vagyunk, és nem szeretnénk szeretkezni az esküvő előtt. Na igen ám, de ez így borzasztó! Annyira felizgulok már egy csóktól is, hogy elvesztem a fejem. Mit tegyek?
Nézd, itt annyi mindent olvashatsz a kérdéskörről: [link]
én nem szoktam tudni abbahagyni az olvasását, ha belekezdek. :)
Bírjátok ki, megéri! Sok boldogságot!
Kedves kérdező.
őszinte szívvel szorítok, és imádkozom értetek, hogy kitartsatok.
Persze ha megengeded egy javaslatot tennék, persze neked kell eldöntened, hogy alkalmazod-e,
Igazából, mindig legyetek olyan helyen ahol nem csak kettesben vagytok, mert akkor nem fogod kibírni, mert az ember tökéletlen, és hamar mag van a baj.
S ha ilyen helyeken sétálgattok, vagy beszélgettek, és nem egy szobában ketten akkor kevesebbé fog az érzés megzavarni, mert nem fogysz arra koncentrálni.
sok áldást kívánok a házasságotokhoz, sok sok egészséges gyermekkel.
Szervusz Kérdező
! Én azt mondom, nyugodtan szeretkezzetek, vagy pettingeljetek. Én értem, hogy fontos a Katolikus hit szerint tartogatni a szüzességet az oltárig, de ez a Te életed, Neked kell eldöntened mi esik jól!
Csak egyszer élsz itt a Földön, csak egyszer vagy fiatal. Erre is gondolj azért. Szép dolog a vallás, de ne hanyagold el emberi igényeidet sem. (Ez pedig a szex) Ilyen korú nőként teljesen természetes, hogy érdekel a szex, s ez egészséges is. Én 17 évesen vesztettem el, olyannal aki már nem a párom, mégsem bántam meg semmit, sőt, életem egyik legszebb élménye volt. (Pedig az akkori barátnőm is tartogatni akarta az esküvőig, végül egy szép mégis megtörtént a dolog)
A döntés a Tiéd, de én azt javaslom, szexeljetek nyugodtan! :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!