Szerintetek miért van az, hogy sokkal több fura vagy valamilyen negatív személyiségjegyű keresztény fiatallal találkoztam eddig, mint ateistával vagy simán csak hívővel?
Úgy értem a keresztényt, aki komolyan veszi az ezzel já életmódot, rendszeresen jár templomba, aktív tagja ilyen közösségeknek. A sima hívőt meg úgy, aki hisz Istenben, de mindenféle egyházi kötöttség nélkül.
Előbbiek közt meglepően sok a rossz tapasztalatom (nem nyitottak olyanokra, akik mások, mint ők, kicsinyesek, túl szigorúan ítélkeznek mások ballépései felett, barátságtalanok, magukból indulnak ki...stb.) természetesen köztük is vannak nagyon szimpatikus és pozitív személyiségű fiatalok, de az arány kb. 50-50%.
Jobb az arány a pozitív típus javára a többi ember közt.
Az, hoyg barátságtalan azért talán nem is annyira kereszténytelen tulajdonság.
Jákob ezt vallotta magáról, öreg korára, pedig Isten szemében azért Jákob elég kitüntetett helyen van, volt.
1Móz 47,9 Monda pedig Jákób a Faraónak: Az én bujdosásom esztendeinek napjai száz harmincz esztendő; kevesek és nyomorúságosak voltak az én életem esztendeinek napjai, és nem érték el az én atyáim élete esztendeinek napjait, a meddig ők bujdostak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!