Honnan lehet megrendelni a Mit tanít valójában a Biblia című könyvet?
Ez a könyv Jehova Tanúi kiadványa. A lapot a következő címre küld el. Magyarországi Jehova Tanúi Egyház 1163 Budapest, Kövirózsa utca 1 Ha rendelkezel internettel, akkor a következő linken hanganyagként letöltheted, vagy a könyv fejezetére kattintva, futatva a számítógépeden meghagathatod felolvasás formályában, természetesen, ha a számítógépedhez, van hangszóró is. A link cime: [link] Ha ismersz Jehova Tanúit, tőlük is rendelhetsz egy pédányt.
A könyv elfogadása semilyen kötelezetséggel nem jár.
Na ez már megint átlátszó.
BOCS MEGSZEGTED A SZABÁLYZATOT. Itt nem reklámozhatsz.
Hát nekem volt ijen könyvem és kidobtam a kukába miután át néztem,mivel messze nem a Biblia tanítását olvashatjuk benne,hanen a Tanúk hitvédelmét,és az ő nézeteiket,és ehez írnak ki bibliai igéket.Voltam Tóalmáson a az Élet Szava Biblia iskolába ,na ott valóban az hírdetik ,tanítják amit kell.
Javaslom inkább keresrá :Evangéliumi kiadó,és iratmisszió.innen rendelhetsz sokféle tanító könyvet,biblia magyarázatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!