Mi lesz azokkal akik nem a keresztény istenben hisznek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 12:30
1/19 anonim válasza:
Mégis, mi lenne?
Semmi. Ugyanaz lesz velük, mint akik a keresztény Istenben hisznek, vagy, mint azokkal, akik tudják, hogy nagy I-vel kell írni Istent.
2/19 anonim válasza:
Miért, mi kéne, hogy legyen?
Ezzel az erővel mi lesz azokkal, akik nem buddhisták, nem szunniták, nem izraeliták, nem iszlám vallásúak...?
3/19 anonim válasza:
a pokolban fogok égni de vállalom
4/19 Salx Narval válasza:
Senki nem tudja a választ, hiszen a hit mibenlétének a határát feszegeti a kérdés, én bízom benne, hogy az úr igazságosabb, mint a hívei és az emberi értékek fölött dönt, nem pedig a vélt emberi észjárás szerint. Magyarul, hiszem , hogy minden embert az értékei, élete, és nem az éppen számára megadatott, ill, gyakorolható, hit szerint ítéltetik. Szerintem ő nem azt kéri, hogy vallást válasszunk vakon és jól döntsünk, hanem azt, hogy higgyünk benne és a művét csodáljuk, ne az álságokat.
5/19 Salx Narval válasza:
Szeretettel többre mennétek, mint gondoljátok. Sajnálom, hogy nem értettetek meg.
6/19 anonim válasza:
Vallásos-e Isten egyáltalán? Már úgy értem, hogy a cselekedetek alapján ítél és nem az alapján, hogy melyik vallási gittegylet tagja volt az ember.
Józan
7/19 Salx Narval válasza:
Kedves utolsó, te sem leszel népszerű.:D Azt én hiszem csak, hogy Isten az értékek és a szívek után ítél, egy vallásos ember elsősorban a saját hitét tartja szem előtt, másodlagos minden emberi érték számára.
8/19 Mulder614 válasza:
Nincs olyan hogy keresztény Isten. Csak Isten van.
9/19 anonim válasza:
A Biblia szerint Isten mindenkit igazságosan fog megítélni. Nem igaz, hogy a nem keresztényeknek "annyi".
10/19 anonim válasza:
"Mk 16,16 - Aki hisz és megkeresztelkedik, üdvözül, aki nem hisz, az elkárhozik."
Bár Jézus más kijelentései alapján lehetnek kivételek de úgy általában ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!