Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hit gyülisek! Az orális szex...

Hit gyülisek! Az orális szex bűn a házastársak közt?

Figyelt kérdés
A bibliában nem találok erre magyarázatot...
2012. jún. 21. 13:04
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
49%

Nem forgattam ki a szavaidat, világosan leírtam, hogy az írásodból hol és miben tükröződik a felsőbbrendűségi tudat. Arról pedig nem én tehetek, hogy hibát hibára halmoztál, nem engem minősít, hogy rámutattam ezekre.

A tanáraiddal kapcsolatos mondatomat (és az azt megelőzőt is) olvasd el még egyszer, mert nagyon félreértetted. Megjegyzem, ha egyáltalán igaz, amit írtál, akkor nem lehetett túl magas a követelményszint, de hát sajnos sok hasonlóan sz@r iskola van az országban.

Nem tudom, milyen bizonyítékra vártál még a linkelt cikkek tartalmát illetően. Nem jogos a kételkedésed, és téged terhel a bizonyítás. Különösen azért, mert kettős mércét használsz: kétségbe vonod a hitelességüket, miközben te magad ugyanonnan hoztál irreleváns példákat (Index), illetve az orvosi szaklappal (Medicalonline) szemben a bulvársajtóból.

De ha ennyire képtelen vagy az érdemi vitára, tessék, másolok még néhány linket a témában.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Az eredeti cikkekkel történt tájékoztatás tehát nem hibás, hiába próbálod ezt sulykolni. Az orálszex kockázati tényező a rák kialakulásában (a humán papillomavírus „közreműködésével”) akkor is, ha csak egyetlen partnerrel történik.

Ezeket a kutatási eredményeket pedig nem cáfolták meg eddig, így neked sem fog sikerülni, akármennyire is fontosnak érzed. Megjegyzem, az egész hozzáállásod olyan, mintha valamiféle „orálszex-aktivista” lennél, az „orális szex lejáratása” kifejezésed még akár egy reklámkampányban is elmenne. Rendesen vitatkozni meg ugyanúgy nem tudsz, mint a homoszexuálisok és a melegjogi aktivisták a saját területüket illetően.

Az értelmetlen párbeszédet a magam részéről ezzel lezártam, mint már többször említettem, cáfolat hiányában nincs miről tárgyalni.

Egy utolsó megjegyzés: talán jó hír (legalábbis a többi vallásosnak), hogy alaposan átgondolva a dolgot, én nem rólad fogom megítélni keresztényeket, az ismeretségi körömben ugyanis elég sokan vannak ilyenek, csak ők normálisak.

2013. máj. 12. 16:40
 42/51 Hazardteam ***** válasza:
Szánalmas.. És mindezt egy "vallási" topikban. Én kikérném magamnak a hitgyülisek helyében, mert full ártalmas és lejárató ez a stílusnak sem nevezhető förmedvény, ha valaki felületesen átfutja és összemossa. Eeez undorító..
2013. máj. 24. 05:21
 43/51 Gépágyu ***** válasza:

Zsolt Gémes:

Isten nem véletlen teremtett nemi szerveket!Mindennek megvan a maga helye!A szájban a fogaknak és így tovább!!Isten mindent megenged az embernek.Mindent lehet de nem minden használ!!

Ok akkor ne is csókolózz, és ne simogasd meg a feleséged, mert az irásod szerint szexuális célból csak fütyivel közelithetsz. Tényleg ki irta akkor az " Énekek énekét" ? :-)

2013. máj. 31. 09:49
 44/51 anonim válasza:
Vagyis szabad se csak világi következményei vannak?(pl.rákkockázat)
2017. jan. 2. 12:22
 45/51 anonim válasza:
*de (se)
2017. jan. 2. 12:23
 46/51 anonim ***** válasza:

kedves vidám vasárnap,

picit megmosolyogtam válaszatokat, arra hivatkozni hogy a száj nem erre rendeltetett, miért ? számos olyan testrész van amit nem alap funkció szerint használunk egy adott más élet helyzetben. az sem igaz hogy épp elég a sima közösülés az orgazmus eléréséhez, szerintem aki ilyet mond soha az életében nem szeretkezett még egy igazit :D PERSZE LEHET OLYAN SZITU HOGY ELÉG ...de egy nőnek pl az orgazmuskézsége igényelheti azt hogy szájjal nyelvel ingereljék ennek oka az hogy a csúcsra könnyebben eltudjon jutni ezt nem én mondom az orvos tudomány amit a hit gy. is istentöl valónak tart . én azt is gondolom ez az intimitás két ember titka SEMMI KÖZE NINCS EHHEZ SEMMILYEN EGYHÁZI MÉLTÓSÁG VÉLEMÉNYÉNEK ... persze vannak szodomai szokások anális sex vagy állatokkal stb ....ez valóban megfontolandó és valóban szélsöség nem szolgálja azt amit az oralitás ...már mint a szerelmi elöjáték részét. egyébiránt az énekek éneke ir költöien az orális sexröl csak kell egy kis fantázia hozzá és le kellene vetközni a vallásos köntöst . üdv egy nem hivö fiú

2018. febr. 26. 11:04
 47/51 anonim ***** válasza:
mért lenne bűn ? az örömszerzés ? vannak akik idösebb hivők 40 50 60 70 évesek bűnnek mondják, de a fiatalabbak meg bele visznek mindent a cél érdekében, ez a helyzet . nem kell bele magyarázni semmit ha egy lánynak ez undoritó vagy megalázó nem kell eröltetni, mert a szeretet a lényeg még a világban lévö lányok sem ....csinálják ...de én még olyan csajjal nem találkoztam akit az aktus elött jól kiny...altak volna azt mondta a végén legközelebb nem kérem :D
2018. febr. 26. 11:31
 48/51 anonim ***** válasza:
41/48 NAK volt már olyan nö aki torokrákot kapott mert az urát le szo..pta :D VAGY forditva a férfi elment a dokihoz doktor úr torok rákom lehet mert az asszonyt kinyaltam :d tiszta vicc vagytok ...ha prosti valaki és bekap napi 10 f ..szt ami 3650 f ..sz egy évben 5 év alatt 18 000 f a sz akkor el hiszem de nehogy már egy fiatal pár esetében akik csak egymással a házasságban teszik majd le betegednek ?
2018. febr. 26. 11:39
 49/51 anonim ***** válasza:

aki torokrákot kapott, az nem úgy megy be a dokihoz, hogy "torokrákot kaptam, mert...",

hanem csak úgy, hogy

"fáj a torkom, doktor úr!"

Amúgy pedig mindenki azt csinál, amit akar, nem kell ennyire mérgelődni tisztelt fórumozók, ha a másik csinál - nem csinál valamit, amit te helyeselsz vagy éppen hiányolsz. Mindenki a saját maga életét éli, annak minden örömével és következményeivel együtt.

2018. febr. 26. 21:18
 50/51 anonim ***** válasza:
NEM KELL egy nöt kényszeríteni erre nem kell bün tudatot kelteni vele nála, ha undorodik úgyse kapja be és ez igy helyes ha meg nem akkor meg be kapja mindent lehet de nem minden használ alapon . ez használni fog. én kinya lom alapból mert a petting része és ebből adódik h az ö érdeke. a HIT GY ÁLLÁSPONTJA A LELKÉSZÜK ÁLLÁSPONTJA, DE HA HOLNAP KIÁLLNA AZT MONDANÁ TESTVÉREK AZ ASSZONY LE ....DE JÓ VOLT HOLNAPTÓL AZ EGÉSZ HIT GY SZOPNA
2018. márc. 1. 11:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!