Most ezért komolyan én vagyok a rossz?
Volt nálunk két úr, jehova tanú, olyanok akik járni szoktak házakhoz, beszélni kicsit a vallásukról. Abszolút nem voltak tolakodók, meg nem akarták "rám tukmálni a vallásukat", mert én az elején elmondtam, hogy a Biblia engem olyan szinten, mint egy mélyen vallásos embert nem érdekel, mivel ateista vagyok.
Hazajött édesapám, (én kint az utcán beszélgettem a két úrral) és elküldte őket. Aztán bent elővett engem, hogy miért állok szóba ilyen szentfazekakkal, meg ha legközelebb jönnek azt már az elején mondjam, hogy nem érdekel. Hiába nem vagyok vallásos, sok érdekes dolgot mondtak, pl. sosem értettem a Tékozló fiú történetét és megmagyarázták, hogy mi miért történt benne, meg amúgy is hadd mondják, ha már egyszer itt vannak. Rossz lennék azért, mert érdekel, hogy a vallásos emberek hogyan vélekednek a választott vallásukhoz?
20/L
Akkor ennyi erővel a ti Istenetek Jehova is több személyiség, hogyan tudja ezt megcsinálni egyszerre majdnem 7 millió JT-nek ott van az imáiban? Akár egyszerre? Tyű. Te szabod meg Isten határait hogy maximum mit tehet? Merész érvek, nem baj, jól meglettetek tanítva ez nem semmi tényleg sátán dolgozik. Eszébe jutott hogy elkéne kezdeni igazságot hirdetni a földön ezzel jól leplezni magát és a vallásokba bújik bele. Most amúgy pont egy ilyen intésre felfigyelmeztető sorozat résznél tartunk a keresztény gyülekezetembe. Valóban, tényleg hasznos tanácsokra hívja fel a figyelmünket. A JT vallás arra tanít meg hogy egyszer élünk, ha más nem legalább itt a földön legyünk jó életűek.
Nem baj sátán jól elhitette veletek, hogy csak anyagi világ létezik. Nincs szellem, nincs lélek. CSak belenőttünk az életbe mint a dudva, Jézus Krisztus meghalt a senkiért. Próféták megmondták hogy a Teremtő egyszer eljön közénk már más megoldás nincs a bűnbocsánatra, maximum ez az egyetlen örök életben való lehetősége ennek az emberiségnek aki ő benne hisz. Bűnbocsánat, bűn eltörlése lásd Noé idejében sem tanult a bűnös emberiség anno. Aztán azóta megint elbűnösödött a nép megint kellett valamit kitalálnia Istennek (de ezt folyamatosan tudta is előre Isten) HOgy itt már más megoldás legjobb, legnagyobb áldozat egy olyan ember megszületése aki NEM ÁDÁMI leszármazott, és a Szent Lélektől születik. Tökéletes ember nincsen Jézus is ezt mondta valójában mindenki tudja hogy ő igen is tökéletes hiszen ő a tökéletes áldozat, bűneink bocsánatára.
Sátán bármit megtesz!!! Csak ne Jézus Krisztus legyen az emberek szívébe! Annyira felszínesek vagytok már bocs. CSak azt hisztek el amit láttok. Akkor miért hisztek? Hisztek valamiben amit igazából ti se hisztek el. DE azért érvelni azt nagyon akarnátok.
Tudod nem minden arany ami fénylik. Az iszlám vallás is nagyon jól megáldja az iszlám hívőit lásd meg milyen gazdagok és jó életűek. A buddha is meg a többi is igen nagyon jók mind és elhitetik velük hogy csak egyszer élsz. Kocsik, nők, felhőkarcolók, utazás, nyaralás, egészség, egység, barátság, testvériség stb csupa jó és bölsc dolgok amiket minden vallásba ugyan úgy megtalálsz
Egy valami hiányzik:
-Jézus Krisztus vére által az áldozat... megnyugvás, örömhír. Erre célzok: "Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall?" Márk 8,36
Jöhetsz akármilyen vallással egyik se igaz, nem hiába csinált valami igazán különlegeset Jézus Krisztus, ha az időt is inkább Ő általa számítjuk. Ne feledd, Sátán nagyon okos lény, és a legfőbb fegyvere nem más mint hogy elhitesse nem is létezik! Mert ha ezt bebizonyítaná akkor egyértelműen vesztes lenne és mindenki megtérne Jézus Krisztus Urunkhoz. :) Nem? E helyett mit tesz? Szépet és jót mutat nektek, csak nehogy egy pillanatra is észhez térjetek és meglássátok Jézust mert akkor ő bajban van...
Ui: a kereszténység nem vallás, hanem hit.
ezzel padlóig le lettél oltva sajnálom. Írhatsz ezek után bármit "dehogy itt ez meg az van írva" Lélekben nem tudjátok értelmezni rendesen, akkor felesleges tovább koptassam a billentyű gombjain a feliratokat.
Érdekes!
Több félét írtak az emberek rólunk-szinte mindenki mást írt
Némely embernem nem az evangéliummal van baj, másnak meg azzal, harmadik variáció, mindkettő, negyedik, hogy Jézust leminősítjük ami nem igaz.
tulajdon képen ahány féle annyi nem tetszés.
Ha ezeket össze gyúrnánk akkor jönne az ki, hogy semmi sem jó. de külön külön, nem "nagy" a baj
Most komolyan Isten kikre int óvatosságot? Rólatok és hasonlókról ír olyan figyelmeztetéseket, hogy lesznek hamis tanúk, hamis próféták. Szerinted ránk (őskeresztyénekre) gondolt?
Mi közel 2000 éve az újszövetséget -tehát a meg nem születetésünk előtti szeretetet és végtelen kegyelmet- valló emberek vagyunk.
Ti meg jöttök itt a cca 80-100 évetekkel (Mo-n kb csak 30) és írjátok, híresztelitek magatokról hogy csak ti nálatok és rajtatok kívül nincs igazság. Hogy merészelitek? De komolyan...
A Mindenható Istenünk felett hoztok saját kis döntéseket. Jó hát megértelek titeket úgy kell pattogjatok ahogy a központi-pénzügyi szervezet fütyül...
Nem értelek titeket, hűen és naívan. Kételkedés mentesen az előző tag beépített titeket a Jehova Tanúi közösségbe és bele nőttetek mint valami sejt, anélkül hogy gyanút fogva rájuk (túl kedvesek?) utánna nézni. Nem igaz, hogy jól érzitek ott magatokat? Nem éreztek ott bent valami nyomást? Hogy fogva vagytok tartva? Hogy valami hihetetlenül felépített, és megszervezett hiearchikus rendszer sejtjei vagytok? Dolgoztok nekik, mint egy hangyák és striguláztok, pontgyűjtőztök ki mennyit- hol mikor szólított le stb? Mint valami hangyaboly dolgozói. Bárcsak az igaz Krisztusi keresztyénséget vinnétek (evangélium) ennyire hűen és kitartóan. Ébresztő!
Majd amikor eljön a vég mondjátok:
Mt 7
22. Sokan mondják majd nékem ama napon: Uram! Uram! nem a te nevedben prófétáltunk-é, és nem a te nevedben űztünk-é ördögöket, és nem cselekedtünk-é sok hatalmas dolgot a te nevedben?
23. És akkor vallást teszek majd nékik: Sohasem ismertelek titeket; távozzatok tőlem, ti gonosztevők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!