Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Húsz évesen úgy döntöttem...

Húsz évesen úgy döntöttem megkeresztelkedem. Melyik egyházat ajánlod? Református vagy evangélikus? Miért?

Figyelt kérdés
Lègyszìves segìtsetek.katolikus nem szeretnèk lenni.
2012. jún. 1. 21:19
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.utolsò!ès hogyan döntöttèl vègül?
2012. jún. 2. 17:29
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdésed (és a válaszom) szempontjából teljesen lényegtelen, hogyan döntöttem. :) Vallás szempontjából ma másképp döntenék, de akkor nem ezt az utat jártam volna be, és elég jelentős dolgokat köszönhetek ennek a "döntésnek". Bár hiszem, hogy valójában nem is az én döntésem volt. :)
2012. jún. 2. 17:59
 23/27 Pietrosol ***** válasza:

Hahó!

Gondoltam megosztom veletek!

Ezt az üzenetet kaptam privátba Pillangókisasszonytól,a kérdezőtől a hozzászólásomért:"Ja azt kifelejtettem hogy a jó k@rva anyádba elmész te büdös csicska!Húú ez jólesett!Még egy bazsott nagy pofon még jobban,de sajna ezt nemtudom megtenni!Ilyen stílussal remélem elüt a busz."

(kissé moderálnom kellett,mert nem tudtam elküldeni

Szerintetek melyik egyházat válassza?

2012. jún. 2. 23:10
 24/27 anonim ***** válasza:

Mindkettő olyan "vallás" vagy pontosabban mozgalom, aminek lényege az, hogy "nem vagyunk pápisták".

Evangélikusnak lenni azonban sokkal célszerűbb. Az evangélikusok kevesen vannak és összetartóak. Ha elosztod az 1%-os felajánlások összegét a felajánlók számával, akkor kiderül, hogy az evangélikusok nagyon gazdagok, amihez hozzájárul az is, hogy támogatják egymást, előnyben részesítik az evangélikus üzlettársakat és alkalmazottakat.

Vallási szempontból mindkettő egyformán nulla, üzletileg az evangélikus klub jobb.

2012. jún. 3. 01:06
 25/27 A kérdező kommentje:
Elmondanàm,hogy ràgalom,mert a netes nevem Loreley nem pillangòakàrki.ne higgyetek neki,nem beszèlek ìgy!
2012. jún. 3. 08:45
 26/27 Pietrosol ***** válasza:
Bocsánat!Tényleg nem a kérdező írta!
2012. jún. 3. 09:43
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm.egyèbkènt itt olvastam az evangèlikusok gazdagsàgàròl.ez nem,de a sok program meg összetartàs vonzò bennük.
2012. jún. 3. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!