Húsz évesen úgy döntöttem megkeresztelkedem. Melyik egyházat ajánlod? Református vagy evangélikus? Miért?
Hahó!
Gondoltam megosztom veletek!
Ezt az üzenetet kaptam privátba Pillangókisasszonytól,a kérdezőtől a hozzászólásomért:"Ja azt kifelejtettem hogy a jó k@rva anyádba elmész te büdös csicska!Húú ez jólesett!Még egy bazsott nagy pofon még jobban,de sajna ezt nemtudom megtenni!Ilyen stílussal remélem elüt a busz."
(kissé moderálnom kellett,mert nem tudtam elküldeni
Szerintetek melyik egyházat válassza?
Mindkettő olyan "vallás" vagy pontosabban mozgalom, aminek lényege az, hogy "nem vagyunk pápisták".
Evangélikusnak lenni azonban sokkal célszerűbb. Az evangélikusok kevesen vannak és összetartóak. Ha elosztod az 1%-os felajánlások összegét a felajánlók számával, akkor kiderül, hogy az evangélikusok nagyon gazdagok, amihez hozzájárul az is, hogy támogatják egymást, előnyben részesítik az evangélikus üzlettársakat és alkalmazottakat.
Vallási szempontból mindkettő egyformán nulla, üzletileg az evangélikus klub jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!