Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Szerintetek jól döntöttem?

Szerintetek jól döntöttem?

Figyelt kérdés

Szóval: kéttannyelvű gimibe járok, és az a helyzet, hogy ha angolból és egy angolul tanult tantárgyból megcsinálom az érettségit utolsó évben, akkor megkapom a felsőfokút. (persze nem mindenki tudja megcsinálni)

A kérdésem az, hogy szerintetek jól döntöttem, h nem csináltam meg már eddig? Mert az a helyzet, hogy iszonyú jó nyelvérzékem van (rendben, lepontozhattok, de tényleg nem azért írom, hogy dicsekedjek, hanem mert hitelesen akarom leírni, és mások mondták:D) és ha rágyúrok, már régen megcsinálhattam volna a felsőfokút. Csak azért nem csináltam meg, mert utolsó évben úgyis meglesz. Szerintetek lehet valami hátrányom abból. hogy így döntöttem? Mert utolsó évben már biztos sokan meg tudják csinálni, akkor már nem számít nagy kunsztnak... de én mégis úgy gondolom, hogy ha ingyen is meg lehet csinálni, akkor minek rá pénzt kiadni.

2009. dec. 9. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igazad van.Úgyis csak gimi után lesz fontos,hogy meglegyen,és ha tényleg jó vagy,simán megcsinálod majd.
2009. dec. 9. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:
ott a pont az előzőnél
2009. dec. 9. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
+1. ennyi:))
2009. dec. 12. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!