Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hamar döntöttem,?
Nem döntöttél hamar, csak rosszul!
Szerintem aki elviseli, hogy megalázzák és verjék, az vessen magára. Ha félelemből nem mennél el , más lenne a véleményem, no de így, hogy ezek ellenére imádod....
Végiggondoltad már, hogy hova vezethet ez még?
Sokszor megütött. El kell hagyni, sajnos, azonnal.
Majd begyógyul a lelki seb, időt kell hagyni rá. Utána találsz majd szerelmet, olyat, ami nem verekedéssel egybekötött.
Első vagyok! Ha ezeket tudtad volna, nyilván nem költöztél volna oda. No de amikor megtudtad, miért nem mentél el rögtön?
Úgy akarsz járni mint az a csaj a hírekbe? Haláláig kínozták, ő meg mosolyogva ment az utcán, és mindenkinek azt mondta jól van.... Szerintem önismereti gondjaid vannak.
Ez nyilván egy szélsőséges helyzet, de azért a folyamatos bántalmazáshoz hasonlít.
Amúgy Te tudod mit szeretnél, de légy vele tisztába, hogy nem normális az ahogy Ti éltek. Sose emelhetne kezet rád!
Amit most indoknak felsoroltál az egyenlő a nullával. Te igen is az Nő vagy, aki "rászolgál" arra, hogy rendszeresen elverje a párja mert azt hiszi, hogy ez a törődés egyik formája. És ennek az érzelmi függőség az oka.Az akarat gyengeség és az, hogy önbizalmad a béka segge alatt van.
Nem tudom milyen tanácsot vársz tőlünk? Talán azt ami megerősít abban, hogy Igen! Igazad van, hogy nem hagyod el mert, hogy te érzed hogy ő szeret? (Annak ellenére, hogy néha jól megsapkáz?)
Ne haragudj, de engem az általad felhozott érvek nem tudtak meggyőzni. És bátran kimerem nyilatkoztatni, hogy ez a pasi téged NEM TISZTEL, NEM SZERET, CSAK KIHASZNÁL!
És ha neked ez jó, akkor élj vele boldogan. De ne siránkozz és ne panaszkodj!
Erezz egyutt a paroddal, kepzeld a helyebe onmagad! Onkontroll!
Ha te valakit nagyon szeretsz, megtudod utni? Mi tortenik azelott, amikor megut pl.? Ez igy nem normalis, mivel nem vagy gyermek, akit fenyiteni kell, es ezek a megutesek meg elhatalmasodhatnak, akkor mar komoly testi serulest is szenvedhetsz, nem beszelve arrol, hogy mar lelkileg is serulsz. Legyen onbizalmad, es tudnodd kell, hogy felnott ember vagy, tehat vallalnod kell onmagad, es nincs joga egy masik szemelynek ahhoz, hogy korlatozzon, s foleg nem veressel pl.
Neharagudj, de ez nem szeretet, a szeretetbe nem fer bele a pofozkodas. Feltetlen tisztazd ezt a paroddal, de elobb neked is hatarozott es felnottkent kell viselkedned, hogy komolyan is vegye azt, amit mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!