Ti hogy érzitek kiknek van szüksége az adótok 1%-ára? Első munkahelyem még nem döntöttem el. Állatmenhelyre gondoltam.
1 %-ot alapítványoknak ajánlhatsz fel a másik 1 %-ot pedig egyházaknak vagy a költségvetés adott technikai számára.
Évekig én is állatmenhelyeknek ajánlottam fel az 1 %-ot, de mióta gyerelem van, azóta a gyermekmentőknek vagy koraszülött mentésre.
A NAV honlapján megtalálod a listát, válaszd ki a neked szimpatikusakat.
"1 % kötelezően az egyháznak"
Szerintem ilyen nincs, még sehol nem hallottam ilyet. :)
Az első 1% viszont lejön, csak arról dönthetsz, hogy az állam ossza el, vagy te határozod meg, hogy kihez kerüljön.
Szüleim mindig az iskolánk alapítványának "adták", még mindig, hogy már egyetemista vagyok. Nem az én ötletem, egyszerűen ők úgy gondolják, hogy ezzel szeretnének hozzájárulni a dolgokhoz.
Nekem még nincs munkahelyem, de lassan esedékes lesz. Én kezdetben biztosan kutyamenhelynek szeretném felajánlani, utána majd még meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!