Mit tegyek? Hagyjam ott a munkahelyem, vagy várjak még?
Figyelt kérdés
3 hete dolgozom egy diszkont-áruházban, viszont nem érzem jól magam. A kollégákkal nincs különösebb bajom, van 1-2 nehezebb egyéniség, de nem foglalkozom velük. A munka iszonyatosan fárasztó, minden ízületem fáj, pedig nem vagyok gyenge felépítésű ember. Ez az egyik ok. A másik az, hogy akár fejre is állhatok, akkor sem tudok megfelelni a főnökségnek. Mindenben kritizálnak, állítólag lassan dolgozom, pedig egész nap szakad rólam a víz, és a munka végén már a belemet húzom magam után. (persze csak képletesen) Viszont minden nap, amikor mennem kell dolgozni, és már előző nap is, gyomoridegem van, és remegő lábakkal megyek melózni. Lelkileg nagyon megvisel ez az egész. :( nem tudom mit tegyek. Kérem, aki csak tud, segítsen! Nagyon el vagyok keseredve...2010. aug. 13. 19:28
1/6 anonim válasza:
Nézz körül, mi mást találnál, ami jobban megéri.
2/6 anonim válasza:
..de természetesen hó végén, csak fizetés után lépj le, ha már megkaptad!!! addig ne kockáztass.
sajnállak :-(((
3/6 anonim válasza:
Keress állást, és ha találtál, ezt hagyd ott.
4/6 anonim válasza:
Ha teheted hagyd ott mielött a próbaidő lejár,és meg se kell indokolnod miért mész.én is voltam hasonlo helyzetben,jol is kerestem,de inkább léptem.Nem bántam meg.
5/6 anonim válasza:
Keress új állást. Velem is ez volt, a végén hánytam, hasmenésem volt, és fejfájásaim voltak az idegességtől... Keress újat, és ha biztos, hhogy mehetsz oda, akkor lépj! Hajrá, az egészséged fontosabb! Nekem is jót tett, egy nagyon jó helyen vagyok. (itt is előfordul súrlódás, de ez belefér)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Elkezdtem ma keresni, 2 helyre sikerült beadnom, egyik helyen sem kaptam túl sok biztatást.
A másik: attól félek, hogy egy esetleges állásinterjún rákérdeznek, hogy jelenleg dolgozom-e? és ha igen, miért akarom otthagyni. de ha hasonló a munkakör, csak ugye más cég, akkor hogy magyarázom ki? :D jó kérdés... majd improvizálok :)
2010. aug. 14. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!