GYED alatt megszűnt a munkahelyem. Felveszik 3 évesemet oviba, ha én álláskereső leszek?
Figyelt kérdés
Valahol hallottam, hogy nem kötelesek felvenni, ha az anya nem dolgozik. De hogyan keressek munkát, ha közben nincs hova tenni a gyerkőcöt?2012. febr. 7. 15:35
1/5 anonim válasza:
Ovi függő szerintem, igen vannak ovik ahol előszerettettel nem veszik fel az olyan gyererkekt ahol tudják,hogy anyuka például otthon van a kisebb gyerekkel. De az oviban már nem kell munkáltatói igazolást vinni ahogy a bölcsiben tehát azt sem muszáj elmondanod,hogy nem dolgozol,bár igazából már nem is emlékszem de én szerintem nem kell kitölteni erre vonatkozó papírt mikor beíratod.
2/5 anonim válasza:
Meg persze attól függ mennyire van túl jelentkezés, ha nincs akkor simán felveszik, az én fiamat simán felvették, pedig tudták,hogy itthon vagyok a kistesóval.
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom 2012. január 1-jétől 3 éves kortól kötelező az óvoda. Mindenesetre én elmennék abba az óvodába ahova beírattad a gyereket és beszélnék a vezetővel.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Majd megkérdem az oviban!
2012. febr. 8. 13:20
5/5 anonim válasza:
Itt ebben a kérdésben le van írva a törvény, ami szerint 3 éves kortól kötelező az ovi, de ez csak 2014-től kerül bevezetésre nem pedig 2012-től.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!