Mit jelképez Jézus a Bibliában?
A 10. is én voltam, és a 9. válaszra reagáltam.
E.
Jézus Krisztus a mi megváltónk. Meghalt a kereszten a mi bűneinkért. Ő a halálával megmentette az embert, a kárhozat halálától, vagyis az örök haláltól.
Őröm hír (jel)számunkra az, hogy van feltámadás, van örök élet. Jézus Krisztus másodszor eljön, feltámadnak új testben, halhatatlan testben, akik az Úrban, haltak meg. Akik élnek, új halhatatlan testet kapnak, és együtt elragadtatnak a Mennyek országába.
12.
Te csak jelnek veszed azt, hogy van feltámadás? Nem tényként kezeled? :)
Amúgy a kérdés az volt, hogy JÉZUS mit jelképez?
JELKÉP: Jézus Krisztus, egyedül Õ általa járulhatunk az Atyához. Õ az egyedüli „ajtó”. Nincs más közbenjáró, más „ajtó”.
(Jn. 10:7-9)
Újra monda azért nékik Jézus: Bizony, bizony mondom néktek, hogy én vagyok a juhoknak ajtaja.
Mindazok, a kik előttem jöttek, tolvajok és rablók: de nem hallgattak rájok a juhok.
Én vagyok az ajtó: ha valaki én rajtam megy be, megtartatik és bejár és kijár majd, és legelőt talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!