Elsőáldozásra milyen ajándékot érdemes venni egy 10 éves lánynak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 21:06
2/13 A kérdező kommentje:
5-10k körülbelül
2012. máj. 29. 21:20
3/13 anonim válasza:
Mondjuk, ha tudnád a hobbiját, akkor könyebb lenne válaszolni.
1. Valami vallásos dolog.
2. Valami világi dolog.
Nem szemétségből, de lehet az utóbbi jobban bejönne neki.
Ezek a mai fiatalok főleg a készpénzért vannak oda.
Adhatsz valami utalványt akár. Pl könyv utalványt.
De szerintem derítsd ki mit szeret a kis lány és adj neki valamit szívből. Annak jobban fog örülni.
5/13 anonim válasza:
Szerintem egy naplónak is örülne,bár nem ismerem,de a kislányok szeretik az ilyesmit(én szerettem..)
6/13 anonim válasza:
Valami ékszert szoktak többnyire. Mondjuk ezüstből(:
7/13 anonim válasza:
Én 1.áldozásmora fehér cserépben fehér orchideát kaptam a kereszanyámtól a tisztaság jeléűl v mi, kerszt apámtól krisztály pillangós nyklánc...szal sztem vmi szép virág és /vagy ékszer.Vagy pl egy szép képkeretbe gravíroztasd bele a kislány nevét és valami szép idézet bárhonnan, v ha naon vallásosak akkor egy elsőáldozáshoz illő idézet a bibliából. :)
8/13 Bari Zoltán válasza:
Sziasztok szerintem csinálj neki egy ünnepi ebédet főleg amit nagyon szeret a mai világban nehéz ajándékozni és annál nagyobb ajándék nem kell senkinek ha a szerettei körülötte vannak
9/13 anonim válasza:
Vegyél neki egy 10 éves kisfiút!
10/13 Bibi12 válasza:
Szerintem vegyél neki egy rózsafűzért, olyan kislányosat. Én elsőáldozásomra egy rózsaszín csili-vili - t kaptam. Most lehet kapni a boltokban rózsa illatút és azt imádják a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!