Előfordult mar veletek, hogy egy olyan ember akinek más volt a vallása mint a tiéd Pokollal fenyegetőzött vagy meg akart téríteni téged az ö hitére?
Figyelt kérdés
Velem nagyon sokszor, de többnyire meg tudtuk beszélni a dolgot békességben, ha pedig nem, azonnal otthagytam a személyt2012. máj. 25. 20:23
11/11 anonim válasza:
A vérevés tiltása a Bibliában van, több helyen is, tehát nem JT-kitaláció.
Számomra ez azért érdekes, mert gyerekként én is nagyon szerettem a véres hurkát; most meg valahogy attól is émelygek, hogy rágondoltam, ahogy írom...
Pedig eredetileg azt akartam írni, hogy nem emlékszem, mikor jött a változás; de szerintem senki nem nyomta rám, hogy márpedig ezt nem szabad.
Más véres kajákról nem is beszélve, mert azokat soha nem is szerettem (pl. sült vér, angolos steak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!