Miért legyünk hálásak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 08:30
3/8 lsandor 

válasza:

Tehát mikért vagy mi okból legyünk hálásak?
4/8 anonim 

válasza:

Mert a hála valaki munkába, energiába kerülő önzetlen cselekedetének ellenértéke. Olyan cselekedeté, amelyért az illető nem várt ellenértéket, pusztán belső indíttatásból tette meg, amit tett, hogy másoknak az jó vagy hasznos legyen.
6/8 anonim 

válasza:

Nekem bármiért lehetsz... szeretem ha hálásak nekem :)
7/8 anonim 

válasza:

Az égvilágon mindenért: családunkért, barátainkért, anyagi javainkért (még akkor is, ha ez nem sok), egészségünkért, azért, hogy jól aludtunk, azért, hogy biztonságban hazaértünk, hogy szép idő van, a szentírásokért, azért, hogy van lehetőségünk minden nap tanulni valamit, Jézus Krisztus engesztelő áldozatáért, azért, hogy tudunk olvasni, stb.
8/8 anonim 

válasza:

Azért, mert a hálás szívű ember boldog ember. Egy jól ismert pszichológiai gyakorlat, amikor a padlón vagy: kezdj el hálát adni mindenért, akkor is ha nem vagy hívő. Írj listát hogy mi mindenért lehetsz hálás, és bővítsd a listádat minden nap. (az életért, egészségért, egy szép tavaszi napért, a gyermekedért, kutyádért, a barátaidért, az otthonodért, hogy van mit enned, ki tudod fizetni a számláidat, a könyvekért, egy szép dalért amit megismertél, egy mosolyért, egy kedves szóért.....bármiért lehetünk hálásak. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!