Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért legyünk hálásak?

Miért legyünk hálásak?

Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 08:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Kinek?
2012. máj. 20. 08:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Kicsit bővebben!
2012. máj. 20. 08:54
 3/8 lsandor ***** válasza:
Tehát mikért vagy mi okból legyünk hálásak?
2012. máj. 20. 08:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert a hála valaki munkába, energiába kerülő önzetlen cselekedetének ellenértéke. Olyan cselekedeté, amelyért az illető nem várt ellenértéket, pusztán belső indíttatásból tette meg, amit tett, hogy másoknak az jó vagy hasznos legyen.
2012. máj. 20. 09:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert válaszoltam.
2012. máj. 20. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem bármiért lehetsz... szeretem ha hálásak nekem :)
2012. máj. 20. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Az égvilágon mindenért: családunkért, barátainkért, anyagi javainkért (még akkor is, ha ez nem sok), egészségünkért, azért, hogy jól aludtunk, azért, hogy biztonságban hazaértünk, hogy szép idő van, a szentírásokért, azért, hogy van lehetőségünk minden nap tanulni valamit, Jézus Krisztus engesztelő áldozatáért, azért, hogy tudunk olvasni, stb.
2012. máj. 20. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert a hálás szívű ember boldog ember. Egy jól ismert pszichológiai gyakorlat, amikor a padlón vagy: kezdj el hálát adni mindenért, akkor is ha nem vagy hívő. Írj listát hogy mi mindenért lehetsz hálás, és bővítsd a listádat minden nap. (az életért, egészségért, egy szép tavaszi napért, a gyermekedért, kutyádért, a barátaidért, az otthonodért, hogy van mit enned, ki tudod fizetni a számláidat, a könyvekért, egy szép dalért amit megismertél, egy mosolyért, egy kedves szóért.....bármiért lehetünk hálásak. )
2012. máj. 20. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!