Hogyan legyünk ridegek és érzéketlenek?
Figyelt kérdés
Útmutatót szeretnék arra, hogyan kell másokat lealázó, ironikus, érzéketlen emberré válni?2012. jan. 8. 19:15
1/10 anonim válasza:
Nézz sok dr.House-t. :)
Amúgy miért akarsz egy paraszt lenni? Akkora sutyeráknak születni kell, komoly szülői munkát igényel már gyerekkortól és a géneken is sok múlik. :)
2/10 anonim válasza:
Nekem már sikerült. Ezért is sz@rom le a nyomorod...
3/10 A kérdező kommentje:
Hát ezen most jót nevettem, de....mindenki tudja, hogy ez a viselkedés védekezési reakció...vagyis akár egy ilyen ember is segíthet nekem itt anonim módon (bár nagy részük nem teljesen szándékosan csinálja, de hátha).
2012. jan. 8. 19:31
4/10 yuda válasza:
Azt nem tudom hogyan alakul ki és miért, de sok igazság lehet abban amit írtál.
Másrészről viszont volt egy barátom, aki kedves fiatalemberből 10 év találkozás után egy rideg, számító, cinikus ember lett.
Nem tudom mi váltotta ki nála, de rákérdeztem azért.
Azt mondta, nála ez tudatos viselkedés, mert úgy veszi észre, így jobban érvényesül és sikeresebb.
5/10 anonim válasza:
Ezt nem lehet megtanulni!
Ha nem jön zsigerből, akkor visszafelé fog elsülni.
Mondhatsz te megalázót, de ha meglátják rajtad, hogy erőltetett, akkor egy pillanat alatt lecsapnak rád azok, akik "ebből élnek".
6/10 A kérdező kommentje:
Ugyanmár! A viselkedésünk nagy része tanult. Miért ne lehetne ezt is megtanulni? Legfeljebb addig kell gyakorolni amíg zsigerből nem jön.
2012. jan. 8. 19:42
8/10 anonim válasza:
ebbe születni kell, tényleg. nekem sikerült :D
9/10 anonim válasza:
Kaptál már választ a kérdésedre? Ha igen akkor megosztanád velem is?
10/10 A kérdező kommentje:
Használhatót nem igazán. :/
2012. aug. 29. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!