SOS! Mit tegyek, hogy újra jóban legyünk?
12 éve osztálytársam /oviban is egy csoportban voltunk :$/ egy srác,akivel tavaly legjobb barátok lettünk.Mindent együtt csináltunk,folyton náluk voltam,moziba és vásárolni jártunk és néha hétvégente náluk aludtam.
Mindenki állította,hogy járunk,csak nem mondjuk el senkinek.De semmi nem volt köztünk,neki folyton új barátnői voltak /minddel csak addig volt együtt,amíg le nem feküdtek vele/, én meg tök jól elvoltam egyedül,nem akartam senkivel járni.
A felvételimet egy kicsit sikerült elcs*sznem,ezért a szülei elintézték,hogy felvegyenek arra a szakra a gimiben,amit megjelöltem /azt jelölik meg minden évben a legtöbben és csak 4 embert vesznek fel rá.../ és a sráccal osztálytársak is lettünk.Szóval minden órán együtt vagyunk,mert még a 2. idegennyelvünk is ugyanaz.
De már nem vagyunk olyanok,mint régen...Összevesztünk karácsony után,mert elolvastam egy üzenetet az iPhoneján,amit nem kellett volna és kiakadtam rá,azóta alig beszélünk és érzem,hogy neki is van valami baja velem,mert néha még nem is köszön,ha találkozunk.
Ő elvan a nagymenőkkel,én meg tök egyedül vagyok,mert a barátnőim,akikkel az általánosban jóban voltam,utálnak,mert szerintük elhanyagoltam őket,miután jóban lettem a sráccal,ami végül is tényleg így van/volt...
De hiányzik a srác meg a hülyeségei meg úgy alapból az,hogy csak beszélgessünk és hogy csak úgy megöleljen.Imádtam a parfümjének az illatát és vettem egy ugyanolyat,mint amilyet ő használ és folyton azt szagolgatom itthon /azért magamra nem fújom.../.
Meg mindenki mondja,hogy milyen elviselhetetlen és önző és sznob,de én minden hibájával együtt szerettem és tudtam,hogy hogyan kezeljem a hisztijeit és velem sosem bunkózott.
Mit csináljak,hogy újra olyanok legyünk,mint régen ?
Mert én már beleőrülök ebbe,hogy minden nap látom,de olyan,mintha nem is ismernénk egymást...:SS
L15
De szörnyű volt,amit olvastam.Oké,hogy nem kellett volna beleolvasnom az üzenetbe,de mikor megláttam benne a nevem,akkor tovább olvastam...
Egy kicsit még haragszom is rá amiatt,amit írt benne,de jobban hiányzik,mint ahogy haragszom rá.Én megpróbálnám elfelejteni azt,amit olvastam,bár elég nehéz lesz,de ha ő úgy csinál,mintha soha nem lettünk volna jóban,akkor lehetetlen újra kezdeni a dolgot.
Talán ha ő is bocsánatot kérne amiatt,amit írt...de ő soha,senkitől nem kér bocsánatot,ezt tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!