Hogy zajlik egy hitgyülekezetes dolog?
Kedves előbbi válaszadó!
Nem az volt a kérdés, hogy "Van kedved ócsárolni a Hit Gyülekezetét?", csupán az Istentiszteleti rendről kérdezett az illető.
Különben lehetne sok mindent írni a katolicizmusról, de ez a téma itt: OFF.
Visszatérve a kérdésre: semmi különös nincs, nézd meg a Vidám Vasárnapot az ATV-n. Így zajlik az Istentisztelet.
Én nem vagyok előítéletes senkivel szemben.. Nem ítélem el őket azért amiért így élük az életüket.
Az én életembe is belépett egy olyan ember aki nagyon fontos nekem és ő is hitgyülibe jár. Egy csomószor kért ,hogy menjek vele. Eddig nem válaszoltam rá,de megigértem neki,hogy egyszer elmegyek vele.
Nem érdekel ha ezért megbírálnak,kinevetnek az emberek vagy 'leszidnak' a szüleim. Érte bármit megtennék és ha ő úgy lenne boldog,hogy egy ilyen helyen vele lennék.. akkor megyek:)
/A kérdező utolsó kommentjére válaszolok/
Ez a beszéd! Menjél is.
Nem állítom, hogy mindent azonnal érteni fogsz, sőt biztos hogy lesznek kérdéseid. De az biztos, hogy ott még soha senki rosszat nem tanult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!