Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy zajlik egy hitgyülekezete...

Hogy zajlik egy hitgyülekezetes dolog?

Figyelt kérdés
Mi történik ott? Hogy kezdődik? stb.

2012. máj. 14. 18:48
1 2
 11/14 kzs ***** válasza:
83%

Kedves előbbi válaszadó!

Nem az volt a kérdés, hogy "Van kedved ócsárolni a Hit Gyülekezetét?", csupán az Istentiszteleti rendről kérdezett az illető.

Különben lehetne sok mindent írni a katolicizmusról, de ez a téma itt: OFF.

Visszatérve a kérdésre: semmi különös nincs, nézd meg a Vidám Vasárnapot az ATV-n. Így zajlik az Istentisztelet.

2012. máj. 15. 16:33
 12/14 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok előítéletes senkivel szemben.. Nem ítélem el őket azért amiért így élük az életüket.

Az én életembe is belépett egy olyan ember aki nagyon fontos nekem és ő is hitgyülibe jár. Egy csomószor kért ,hogy menjek vele. Eddig nem válaszoltam rá,de megigértem neki,hogy egyszer elmegyek vele.

Nem érdekel ha ezért megbírálnak,kinevetnek az emberek vagy 'leszidnak' a szüleim. Érte bármit megtennék és ha ő úgy lenne boldog,hogy egy ilyen helyen vele lennék.. akkor megyek:)

2012. máj. 15. 19:44
 13/14 kzs ***** válasza:
95%

/A kérdező utolsó kommentjére válaszolok/

Ez a beszéd! Menjél is.

Nem állítom, hogy mindent azonnal érteni fogsz, sőt biztos hogy lesznek kérdéseid. De az biztos, hogy ott még soha senki rosszat nem tanult.

2012. máj. 15. 22:02
 14/14 anonim válasza:
Elnézést ha bárkit is sértettem.... Csupán a saját tapasztalatomat írtam le. Mindenkinek saját döntése hogy mit csinál... szép napot!
2012. máj. 16. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!