Hogy zajlik egy hitgyülekezetes dolog?
Ez is elég jó képet ad:
Részemről ezerszer inkább töltenék minden lehetséges időt a Hit Gyülekezetében, minthogy a kuruczot és a hasonlóan elfogult és hiteltelen társait olvassam...
Eléggé motivált egy gyülilátogatásra az utóbbi hónapokban többek között az is, hogy itt, a GYK-n mennyi butaságot összehordtak a HGY-ről. Már kétszer voltam is a Csarnokban azóta, és nagyon jól éreztem magam. És persze egyetlen negatívumot sem találtam igaznak azokból, amiket leírtak. Úgyhogy majd még szeretnék menni. :)
Ezeket a lejárató céllal készített videókat pedig nagyon utáltam régebben, mint amit itt is olyan "jószándékúan" belinkelt valaki. De ezek is elsülhetnek fordítva: nemrég egy ismerősöm írta cseten, hogy megnézett egy ilyet; és annyira megtetszett neki a Face to face együttes, hogy rákeresett a YouTube-on, és rendesen hallgatja a dalaikat. :D
Mindezekről József jutott eszembe, aki azt mondta a testvéreinek: "Ti gonoszt gondoltatok ellenem, de az Úr jóra kívánta azt fordítani."
Shalom. :)
nekem nem videók és hírek alapján van róluk rossz véleményem. Hanem azokról,akiket a híveik közül ismerek.
A Gyülekezet fontosabb nekik,mint a családjuk. Ismerek olyan több gyerekes nőt,aki odahordja hozzájuk a kevés pénzét,a gyerekeknek pedig nem jut ruhára.
Érdekes, amit utolsó mond, de szemben a népegyházi adóval, a HGY-ben nem kötelező az adakozás. Bár én nem járok oda, de ismerem annyira, hogy megvédjem ebben a kérdésben:
ha valaki oda hordja a pénzét, miközben a gyerekei éheznek, az nem amiatt van, mert ott ez a normális, vagy ezt várnák el tőle!
Vidiripi
Utolsó! Olvasd fel annak a nőnek ezt az igét! 1Timóteusz 5:8 Ha pedig valaki övéiről és főként háza népéről nem gondoskodik, az megtagadja a hitet, és rosszabb a hitetlennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!