A hipnózisról miért gondolják azt sokan hogy az okkultizmushoz tatozik, és Isten ellen való dolog?
A ~ alkalmazása erkölcstelen, a személyi méltóság elleni bűn, HA a médiumot rossz cél érdekében, ill. akarata ellenére hipnotizálják. **--> csak ekkor bűn úgy látom.
hát nem tudom, szerintem ez azért túlzás amit írtál. Hiszen mondják mindig: Segítsd magadon és Isten is megsegít. Mert ha most valaki mentálisan nem egészséges,az akkor ne is forduljon szakemberhez csak imádkozzon egész nap? Persze az is kell,de csak attól nem fog meggyógyulni.
Nem bűn, csak veszélyes. Meg sokaknak úgy tűnhet, hogy Isten helyett mástól kérsz segítséget, ami butaság lehet.
De én soha szolgáltatnám ki magam úgy senkinek, az biztos.
Napirai11 válasza:
Sziasztok!
A hipnózis lehet veszélyes, mert ha olyan szakember csinálja, aki nem ért jól hozzá,akkor károsodhat a páciens agya, és nagyon súlyos mentális betegség lehet a következménye, legalábbis én ezt olvastam, de ez csak akkor következhet be, ha a szakember nem ért jól hozzá.
Olyan is lehet, hogy valakinek érzékeny az idegrendszere, azoknál sem ajánlják, mert károsodhat az agy.
Üdv: Napirai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!