Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Teszel valamit a golbalis...

Teszel valamit a golbalis felmelegedes ellen? Erdekel a dolog vagy csak leszr@rod, mert egy nagy hulyeseg szerinted az egesz?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 20:47
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon izgat a dolog.Keveset teszek:szelektíven gyűjtöm a hulladékot,hetente 1x nem kocsival járok.Tehetnék többet is,tudom.
2009. dec. 15. 20:53
 2/32 Dymo ***** válasza:
100%
Nézd én leszarom. Mo-nak szerencsére jó a fekvése,szóval ha megnő az átlaghőmérésklet pár fokkal,akkor is csak mediterrán lesz az éghajlat itt,tornádó meg ilyesmik se lesznek + jóval a tengerszint fölött vagyunk,úgyhogy el se fog önteni minket a víz XD. Egyébként 10 millió ember SEMMIT nem tehet,amikor ott van az USA,ahol egy gázfröccsel -10l benzin.Kína + India a kőszén égetéssel,stb. Egy városukban többen laknak mint mi eggyüttvéve.
2009. dec. 15. 21:00
 3/32 anonim ***** válasza:
86%
Sztem érdemes vele foglalkozni. Voltam a krisnások ökovölgyében. Az azért bizalomgerjesztő. Egyszer kipróbálnám milyen is teljesen harmóniában a természettel. Persze az se rossz ha csak nem égetem feleslegesen a villanyt.
2009. dec. 15. 21:04
 4/32 anonim ***** válasza:
88%
Megamúgy nem tudom meddig lesz még fenntartható ez a mostani életrendszer. Bár látszólag soklábon áll világgazdaságunk úgy vélem ha egyik lába kiesne összeborulna az egész. Gáznélkül, villanynélkül mihez kezdene korunk embere?
2009. dec. 15. 21:09
 5/32 anonim ***** válasza:
39%

erőteljesen hajlok én arra, hogy leszarom.

elég régóta élek már, így átéltem, amikor azért síránkozott a fél tudósvilág, hogy jön az új jégkorszak ( a másik fele, meg lemarházta őket...), azután azért rinyáltak, hogy holnapután elfogy a kőolaj (a másik fele megint lemarházta őket...), most azon megy a nyavajgás, hogy nem megfagyni, hanem megfőni fogunk (megint van egy fele, aki lemarházza őket...) - szóval elég nagy kavarásnak tűnik az egész hisztéria.

2009. dec. 15. 21:17
 6/32 anonim ***** válasza:
Érdekel,de nem hiszem,h ezt az átlagember fogja megoldani,akármit is tesz.A gyárak,üzemek,közlekedés a felelős érte-ezen a téren meg úgysem változik semmi,úgyhogy az emberek jóakarata semmit nem ér ezek mellett.
2009. dec. 15. 21:21
 7/32 A kérdező kommentje:

Hat igen az atlagamber nem sokat tud tenni egyenileg , de ha osszefogna akkor igen . Pl nem kell feleslegesen egetni a villanyt.

Minek vannak a boltok ejjel kivilagitva? Nyugodtan le lehetne kapcsolni a villanyt.

Miert nem lete megtenni 1km-ert kocsi nelkul. Vagy busszzal menni?

2009. dec. 15. 21:31
 8/32 anonim ***** válasza:
91%

Mi magyarok és más nemzet is elég ahhoz hogy tegyen valamit.

Léteznek a megújuló energia források=nap,hő, víz, szél energiák ezeket kéne használni, ezek nem szennyezik a környezetet. Egyébként az áramról nem kéne lemondani,csak

más módon kéne előállítani.Szerintem,TÖRŐDNÜNK KELL A KÖRNYEZETÜNKEL: GONDOLNI KELL A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓKRA IS? HOGY AZ ÉLŐVILÁG =ÁLLATOK,NÖVÉNYEK ÉS AZ EMBER MÉG SOKÁIG ÉLHESSEN A FÖLDÖN.Több szelektív gyüjtő hely kell,vegyszer mentes környezet(mérgező, a környezetre ártalmas tísztítószerek), ÉS ÜLTESSÜNK SOK FÁT. Az építészeti hulladékot HASZNOSÍTSUK ÚJRA.

2009. dec. 15. 21:39
 9/32 A kérdező kommentje:

en 17 vagyok es szeretmnek en is lenni 70-80 eves , de ebben a vilagban nem fogok , ha ez igy folytatodik. Ha a felnott emberek nem tesznek semmit mert ugysem fognak mar ok akkor elni , akkor legalabb a gyerekeikert, unokaikert.

Nallunk az enegrgiaval a vizzel sporolas van . (nem az van , hogy nem furdunk,es piszkosak lennenk, hanme nem kell egy tele kad vizben furdeni minden este hanem lehet zuhanyozni is. Nem kell az egesz hazban egve hagyni a lampat. Szelektiven lehetnie gyujteni a hulladekot masnek is, az egesz csak megszokas kerdese.

DE SENKIT NEM ERDEKEL, MINDENKI TORODIK SAJAT MAGAVAL.

De mikor eljon a veg es a Fold elpusztul akkor mindenki sirhat , barmit csinalnhat mert vege!!!

Es az zavar a legjobban , hogy tudtaosan oljuk meg magunkat. Mert tudjuk , hopgy meghalunk es nem csak mi emberek (ami nem nagy baj lenne, mert mindent mi rontottunk el ) hanem az egesz kornyezetunk , az egesz elovilag . Minden ami szep a Foldon.

A kisgyerektet miert enm lehet megtanitani sporolni, es a szemetet ne dobja el az utcan ?

2009. dec. 15. 22:04
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig mindenhova tömegközlekedéssel megyek( még nyaralni is vonattal, vagy busszal, nem is repülővel, mert az jobban szennyezi a környezetet), és a hulladékot is szelektíven gyűjtöm. Mást nem teszek.
2009. dec. 15. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!