Teszel valamit a golbalis felmelegedes ellen? Erdekel a dolog vagy csak leszr@rod, mert egy nagy hulyeseg szerinted az egesz?
erőteljesen hajlok én arra, hogy leszarom.
elég régóta élek már, így átéltem, amikor azért síránkozott a fél tudósvilág, hogy jön az új jégkorszak ( a másik fele, meg lemarházta őket...), azután azért rinyáltak, hogy holnapután elfogy a kőolaj (a másik fele megint lemarházta őket...), most azon megy a nyavajgás, hogy nem megfagyni, hanem megfőni fogunk (megint van egy fele, aki lemarházza őket...) - szóval elég nagy kavarásnak tűnik az egész hisztéria.
Hat igen az atlagamber nem sokat tud tenni egyenileg , de ha osszefogna akkor igen . Pl nem kell feleslegesen egetni a villanyt.
Minek vannak a boltok ejjel kivilagitva? Nyugodtan le lehetne kapcsolni a villanyt.
Miert nem lete megtenni 1km-ert kocsi nelkul. Vagy busszzal menni?
Mi magyarok és más nemzet is elég ahhoz hogy tegyen valamit.
Léteznek a megújuló energia források=nap,hő, víz, szél energiák ezeket kéne használni, ezek nem szennyezik a környezetet. Egyébként az áramról nem kéne lemondani,csak
más módon kéne előállítani.Szerintem,TÖRŐDNÜNK KELL A KÖRNYEZETÜNKEL: GONDOLNI KELL A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓKRA IS? HOGY AZ ÉLŐVILÁG =ÁLLATOK,NÖVÉNYEK ÉS AZ EMBER MÉG SOKÁIG ÉLHESSEN A FÖLDÖN.Több szelektív gyüjtő hely kell,vegyszer mentes környezet(mérgező, a környezetre ártalmas tísztítószerek), ÉS ÜLTESSÜNK SOK FÁT. Az építészeti hulladékot HASZNOSÍTSUK ÚJRA.
en 17 vagyok es szeretmnek en is lenni 70-80 eves , de ebben a vilagban nem fogok , ha ez igy folytatodik. Ha a felnott emberek nem tesznek semmit mert ugysem fognak mar ok akkor elni , akkor legalabb a gyerekeikert, unokaikert.
Nallunk az enegrgiaval a vizzel sporolas van . (nem az van , hogy nem furdunk,es piszkosak lennenk, hanme nem kell egy tele kad vizben furdeni minden este hanem lehet zuhanyozni is. Nem kell az egesz hazban egve hagyni a lampat. Szelektiven lehetnie gyujteni a hulladekot masnek is, az egesz csak megszokas kerdese.
DE SENKIT NEM ERDEKEL, MINDENKI TORODIK SAJAT MAGAVAL.
De mikor eljon a veg es a Fold elpusztul akkor mindenki sirhat , barmit csinalnhat mert vege!!!
Es az zavar a legjobban , hogy tudtaosan oljuk meg magunkat. Mert tudjuk , hopgy meghalunk es nem csak mi emberek (ami nem nagy baj lenne, mert mindent mi rontottunk el ) hanem az egesz kornyezetunk , az egesz elovilag . Minden ami szep a Foldon.
A kisgyerektet miert enm lehet megtanitani sporolni, es a szemetet ne dobja el az utcan ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!