Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jöttök Reménység fesztiválra...

Jöttök Reménység fesztiválra júniusban?

Figyelt kérdés
Sajnos csak egy nap tudok menni,így a szombatot választottam. Ti melyiket és miért?
2012. máj. 3. 12:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Shalom :)

Na, milyen volt a szombat? Jól éreztétek magatokat?

Van egy "belső infóm": az összesítések alapján 904 ember tért meg. :)

(A pénteki napot nem tudom pontosan, de állítólag többszázan akkor is.)

Szerintem ma lesz a "rekord", legalábbis nagyon remélem. ;)

Üdv. :)

2012. jún. 3. 01:40
 32/36 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon tetszett, és tényleg érezhető volt a Szentlélek jelenléte. Olyan békesség érzésem volt, annak ellenére, hogy a pici fiam rajtam ugrált, meg nyűgösködött a végén. Férjemnek Csiszér Béla tetszett nagyon,meg persze a külföldi előadók, de sajnos Franklin Graham prédikációjánál és az azt követő eseményeknél kiakadt és haza akart menni. Szóval rá nem úgy hatott a dolog ahogyan reméltem. :((

Nagyon elmentem volna ma is, de már család nélkül. Biztos jó volt. Örülnék ha írnál róla, persze csak ha végül elmentél.

2012. jún. 3. 23:51
 33/36 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem úgy alakult, ahogy remélted. :(

Talán legközelebb, egy hasonló alkalmon, vagy más rendezvényen. Az Úr legyen kegyelmes a férjedhez. :)

Elmentem végül is. :)

Nem is tudom, miért, de azok az előadók tetszettek, akikre számítottam is. :D

Meg volt egy instrumentális dal, az is.

A hivatalos adatok szerint a három nap alatt 36.175 fő vett részt a fesztiválon; 2.727 személy válaszolt az evangéliumra; a felhívásra reagálók 60 %-ának életében ez volt az első lépés, amit Isten felé megtettek, hogy rendezzék az életüket, megbocsájtást nyerjenek.

ÓHivatalos! A három nap alatt 36.175 résztvevő, 2.727 válaszadás az evangéliumra. A felhívásra reagálók 60 százaléka életében ez volt az első lépés, amit Isten felé megtettek, hogy rendezzék az életüket, megbocsájtást nyerjenek.

Üdv. :)

2012. jún. 5. 00:29
 34/36 anonim ***** válasza:
Bocsi, benne maradt a válaszomban az a Facebook-os üzenet, amiről másoltam a hivatalos adatokat. :(
2012. jún. 5. 00:31
 35/36 A kérdező kommentje:

Semmi gond, én meg most látom csak, hogy Csiszér Bélát írtam Csiszér László helyett. :)

Remélem, hogy ezek a megtérések egész életre szólóak lesznek, nem csak arra az egy vagy 3 napra.

You tubon megnéztem a Casting Crownst és sajnálom, hogy nem vártuk meg. Belenéztem a vasárnapi programba is, Bolykiék nagyon tetszettek, de a YT-ra feltett videók alapján, továbbra sem leszek Michael W. Smith rajongó. Lehet, hogy ott jobban szólt élőben, de a felvételeken nem tetszett.

Ugyanez volt a helyzet szombaton a Dobner Illés Projekttel. Az első daluk valami szörnyen szólt és nekem hamisnak is tűnt,de nem sokkal később jöttek Tommy Coomesék akik nagyon jók voltak.

Remélem jövőre is lesz hasonló rendezvény.

2012. jún. 5. 09:10
 36/36 anonim ***** válasza:

Észrevettem az elírást, csak nem akartam szóvá tenni, nehogy azt hidd, hogy kötözködős vagyok. :D

Remélem én is, hogy jó helyre hullottak a magok; mint tudod, segítséget kapnak a friss megtérők, ha kérnek.

Ezt nem hagyhatom annyiban, majd szedek össze néhány nagyon jó dalt Michael W. Smithtől, ha lesz időm; hátha megváltozik a véleményed... :)

Az a helyzet, hogy bár én elvoltam a koncerttel, tetszett, de talán egy-két kivétellel elég régi dalokat énekelt (kb. 5 - 10 évesek talán); és ráadásul ezeket magyar szövegekkel is szokták énekelni a különböző közösségekben, úgyhogy nekem egy kicsit már uncsik. De hát ez én vagyok, és nem értem volt az egész, hanem a nem hívőkért, nekik meg biztos új. :)

Nem tudom, lesz-e hasonló rendezvény jövőre, csak remélem. :D

Viszont ezt nézd meg, ha még nem láttad, és lesz időd: az "ellentábor" képviselője (aki ide bemásolta azt a linket) kiírt egy kérdést nemrég:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__3..

Remélem, elgondolkodik majd az eddig kapott válaszokon; továbbá válaszol a kérdéseimre is. :)

Shalom. :)

2012. jún. 10. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!