Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jöttök Reménység fesztiválra...

Jöttök Reménység fesztiválra júniusban?

Figyelt kérdés
Sajnos csak egy nap tudok menni,így a szombatot választottam. Ti melyiket és miért?
2012. máj. 3. 12:16
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Itt vagyok. Olyan jól elbeszélgettetek, gondoltam nem zavarok közbe.:)

Szombatra megvannak a jegyeim. Amúgy, hogy van ez, hogy lefoglaljuk az ülőhelyeket, de attól ha valaki akar még állhat, nem? Én legalább is ha jó a zene nem igazán tudok ülve maradni, :) pici lányom meg még annyira sem. Gondolom a kűzdőtéren is lesznek nézők, nem csak az ülőhelyeken. Ráadásul 15 perccel kezdés előtt el kell foglalni a helyeket, különben érvényét veszti a belépő, így biztos lesz néhány felszabaduló hely.Voltatok már hasonló rendezvényen? Mi a tapasztalatotok?

2012. máj. 17. 08:11
 22/36 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem zavarsz. Végül is a te kérdésed. :D

Ne aggódj, elvileg lehet állni az ülőjegy mellett is. Hallottam valami olyasmit, hogy a küzdőtéren is székek lesznek, de nem tudom biztosra. Majd kiderül. De ettől függetlenül úgyis fel lehet állni; okt. 2-án a Jesus Culture koncerten sem sokan bírtak ülve maradni. :)

Én ezen voltam (volt PB és Amaro Del is aznap), Ez az a nap címmel fut a dolog. Azelőtt talán 2000-ben vagy 2001-ben voltam ilyenen, annyi elég is volt egy időre. Őszintén szólva, én eléggé liberálisnak tartom magam, de az a fajta ökumenizmus, amit ott tapasztaltam, nekem már sok volt.

Az ősszel is hasonlóan, bár nem volt olyan vészes. De nem írom le, nem akarok összeveszni veled. :D

Üdv. :)

2012. máj. 21. 18:43
 23/36 A kérdező kommentje:
Pedig érdekelne, hogy mi zavart leginkább, azaz, mi volt a túl sok?
2012. máj. 22. 12:24
 24/36 anonim ***** válasza:

Okay, te akartad... :D

Itt már egyszer leírtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

A 2. oldalon, azt hiszem.

GBU

2012. máj. 22. 19:20
 25/36 A kérdező kommentje:

Értem a problémádat ezzel kapcsolatban, de ismerve Csaba testvért, ez a baki szerintem egyszerűen figyelmetlenség volt részéről. Ha valakiről, hát róla biztosan nem gondolnám, hogy szándékosan meg akart volna bántani bárkit is.

Kíváncsi vagyok nagyon, hogy az idei milyen lesz, milyen érzéseket kelt majd bennünk. Jesus Culture koncerten részt vett emberek írták, hogy a koncert alatt szinte kézzel tapinthatóvá vált a Szentlélek jelenléte. Hát valami ilyesmire vágyom én is.

2012. máj. 22. 23:47
 26/36 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy figyelmetlenség, de nem kicsi, az biztos... :D

De amúgy amit előtte mondott (az árvaházakról), az tetszett.

A JC-koncerten tényleg úgy volt, ahogy hallottad. :)

Egyszerűen nem lehetett ülve maradni. A Dance-nél meg aztán főleg nem. :)

Bár nekem az eredeti jobban tetszik, de ezzel az új hangszereléssel sem volt rossz ott. Már másnap felrakta valaki a YouTube-ra (a Bocsi-val együtt), de sajnos nem jók felvételek. :(

Remélem, hasonló lesz most is a "hangulat". :)

GBU

2012. máj. 23. 19:22
 27/36 anonim ***** válasza:
0%

Nem megyek. Már csak emiatt sem:

[link]

Üdv.

2012. máj. 28. 21:09
 28/36 A kérdező kommentje:

Ez az írás Solymos Dánieltől, a Evangéliumi Szabad Eklézsia egyik lelkipásztorától származik.

Szerettem volna utánanézni, hogy ki is ő mielőtt hitelt adok szavainak, így beírtam a google-ba egyháza nevét illetve az ő nevét, de ettől az írásától eltekintve nem találtam róla semmilyen információt. Az egyháza nevét beírva, első linkként ez szerepel: [link] itt megtalálhatóak az egyház adatai, azaz címe, telefonszám és vélhetően a honlapjuk elérhetősége, azaz www.epk.hu

Körülnéztem kicsit ezen a honlapon és ezt találtam:

[link]

Dr Cathy Burnsről szintén alig-alig találtam valami információt könyveinek promótálásától eltekintve.

Ernest D. Pickeringről legalább kiderül számomra, hogy ő a fundamentalista kereszténységet képviseli, így már érthetővé válik számomra, hogy miért tekinti pl a keresztény rock zenét Sátántól valónak.

Ha jól értelmezem, Billy Graham legnagyobb bűne az, hogy 1949 után megtagadta a keresztény fundamentalista körökkel való érintkezést, nyilvánvalóan egyes ördögi körök hatására, majd pár sorral lejjebb ki is lyukadunk a fő gonoszhoz, magához az Antikrisztushoz, azaz a Katolikus Egyházhoz.

Számomra az ökumenizmus azt jelenti, hogy Jézus Krisztus az egyedüli út az Atyához és bárki aki ezt elfogadja, követi Őt, átadta neki az életét, jó úton jár, függetlenül attól, hogy melyik egyházhoz tartozik.

A vallási fanatizmus az egyik olyan dolog ami a lehető legtávolabb áll tőlem, így inkább tartom magam távol annak képviselőitől, mint ettől a fesztiváltól.

2012. máj. 29. 14:11
 29/36 A kérdező kommentje:
*helyesen: függetlenül attól, hogy melyik keresztény egyházhoz tartozik.
2012. máj. 29. 14:13
 30/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Először is a legfrissebb infó, ma tudtam meg: Az Arénában csak a létező helyek felére lehetett jegyet foglalni, a többi helyet jegy nélküli vendégek foglalhatják el érkezési sorrendben.

Bizonyos okok miatt tegnap lemondtam a vasárnapi programról, de most lehet, hogy átgondolom. Sőt, biztos. :)

Az 56-os linkjébe én is beleolvastam, de inkább nem írok hosszan róla. Persze, lehetnek benne igazságok, és még csak a szerző jó szándékát sem vonom kétségbe; de alapon az ő írásába is bele tudok kötni... [Ahogy én ismerem magamat, szinte bármibe... :D ]

Shalom. :)

2012. jún. 1. 01:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!