Jöttök Reménység fesztiválra júniusban?
Kár, pedig már felvillanyozódtam egy kicsit, hogy legálisan másolhatom a zenelinkeket. ;)
Azért MWS-től megmutatom a jelenlegi kedvencemet:
Michael W. Smith – All In The Serve
http://www.youtube.com/watch?v=wV1MzarnQ7I&feature=youtube_g..
Meg két régebbit is:
Michael W. Smith – I Will Carry You
http://www.youtube.com/watch?v=EMZj0520v0g
Michael W. Smith – I Will Be Here For You http://www.youtube.com/watch?v=bruLafuiu80
Meg az instrumentális CD-ről az abszolút kedvencet:
Hope of Israel
http://www.youtube.com/watch?v=WrQLBBSsgD8&NR=1
Szóval azért ezekből legalább az látszik, hogy nem pogácsaszaggatóval készülnek a dalok. :)
(Ezt eredetileg Glenn Gould mondta W. A. Mozart műveire... :D )
A Jesus Culture tavaly október elején volt Budapesten, előttük PB, Amaro Del... Jó volt. :)
GBU
Bocsi nem akartam lelohasztani a lelkesedésed: :))
Azért köszi a linkeket.
Igen sajnos a tavalyi koncertjükről lemaradtam, csak youtube-on láttam belőle részleteket, meg Béciéből. Nem baj majd legközelebb. :) Remélem jönnek még a közeljövőben.
Shalom. :)
Ezeket egyszerűen _meg kell_ mutatnom, bár régebbi dalok, de csak a napokban bukkantam rájuk; és nem bííírok lekattanni róluk... :D
Úgy az 5. meghallgatás után már a fő dallam mellett gyönyörűen tud figyelni az ember az egyes szólamokra, vagy akár az összhangzásra is. :)
Az abszolút első helyezett:
Bolyki Brothers – Eyamma (Joy) [Balazs Bolyki - Andrew Bolyki]
http://www.youtube.com/watch?v=Ach6xPC79dQ
Everybody's warming up to sing
We're talking 'bout a very special thing
So come along and join the melody
Even out of tune, it's gonna set you free
We won't be needing keyboards and bass guitar
This summer acapella will be the star
So let the nation rise up an sing the song
Believe me it's been waiting for you all along
If you open up the doorway to your heart
Sing the song of love, let the music start
The heavenly light will shine down from above
Make the angels stop and drop their hearts
They'll put their heads to figure out
What the happy ruckus is all about
The people got no wings, yet let it ring
Could it be that love's the crucial thing?
Rap:
You know joy is more than just a fleeting thrill
You try to comprehend it and you'll have your fill
Our heart's alive with a fire it's rising higher
Roaring and raging but it won't burn out
All you angel armies listen, Hey!
The people of the earth got something to say
As long as our hearts are moving up his way
The feeling that we have will never go away
Because the one who sits on the heavenly throne
He's the one and the same - the Lord we can call our own
So how can we be anything but satisfied
We've got the love of God living here inside
2. és 3. helyen:
Bolyki Brothers – Change The World (Cover of Eric Clapton's song)
http://www.youtube.com/watch?v=VIUcHFOfq_U
Bolyki Soul&Gospel Kórus - They Won't Go (Cover of Stevie Wonder's song)
http://www.youtube.com/watch?v=f7aZsa6tWDw
GBU
Jaj basszus xD
Nem tudom mi van velem. Én amikor legutóbb ide írtam, azt hittem, hogy május 15 -én lesz ez a fesztivál tehát már rég elmúlt:) Néztem is nagyon, hogy mi a fene, minek írnak még mindig ebbe a témába.
Na jó...Akkor még nem késő semmire.:P
Locsika, MA van május 15-e... :D
És akkor most jössz vagy nem? Gyere legalább vasárnap, szerintem azt nem szabad kihagyni. ;)
Egy kis motiváció, ha eddig még nem volt elég. :)
A Bolyki fiúk honlapján bele lehet hallgatni több albumuk dalaiba is:
Nem tudom, ott meg lehet-e majd vásárolni, de a The Fruit of the Spirit c. CD-t már azért az egy dalért is megveszem valahol (Eyamma - Joy). :)
“But the fruit of the Spirit is: love, joy, peace, patience, kindness, goodness, faithfulness, gentleness, self-control.”
(Galatians 5:22-23)
GBU
Látom Berta, mostanában nagyon rácuppantál erre a Bolyki Brothers együttesre:P
Én majd letöltöm torrentről és átküldöm neked is:)
Na jó, nem rosszalkodom xD
Még nem tudom mi lesz, de ettől az ötlettől nem zárkózom el. Mármint a vasárnaptól.
Amúgy honnan tudod, hogy én írtam ide? Ennyire egyértelmű a szókincsem, stílusom?
Ja, el ne felejtesem. A Bolyki oldalán próbáltad már, hogy egyszerre elindítod a számokat? xD
Nem tudom eldönteni, hogy mennyire tetszik ez a fajta zene, vagy mennyire nem.
Ahogy hallgattam 1-2 számnál az volt a fejemben, hogy élőben nagyon tetszene. Szerintem ez az a fajta zene, ami élőben még jobb. Nagyon sok olyan zene van, ami meg borzasztó élőben. És bocsi, hogy 4x írom le azt a szót, hogy élőben, de egyelőre nem jut most eszembe rá szinonima, átfogalmazni a mondatokat meg fárasztó:)
Elsőre ez a szám tetszik nagyon: Written in the sand.
És közben rájöttem, miért olyan ismerős.:)
Angollal is úgy vagyok, hogy csak akkor értem, ha oda figyelek. De ez gondolom ez nem meglepő.
No nem tudom, hogy most hogy köszönjek el xD
Ezen filózom:P
Legyen annyi, hogy Isten áldjon:)
Bár..Mindegy.
További szép napot Berta, pihend ki magad és vigyázzon rád az Úr xD
Jaja, nagyon bejövősek a fiúk nálam. Amúgy tényleg testvérek mind a négyen, tudtad?
Már voltam régebben két koncertjükön, szupcsi volt. :)
Tényleg nagyon jó és képzett hangjuk van, és nagyon tudnak bánni vele.
A Nyuszika-variációkat hallgattad már tőlük? Úgy emlékszem, felraktam a linkeket ahhoz a magyar keresztény dalgyűjtős kérdéshez, amit egyszer mutattam neked. De ha nem, akkor szólj nyugodtan, másolom. :)
Nem próbáltam még egyszerre több dalt elindítani. Amúgy sem szoktam ilyesmit. Már vagy 50-szer biztos meghallgattam az Eyammát, de még mindig ott tartok, hogy próbálom a négy szólamot egyszerre felfogni; vagy kizárólag a basszusra (B. László) koncentrálni. (Nagyon bejönnek nálam a basszisták is. :D )
És iiigen, a Written In The Sand valami gyönyörű, talán még az eredetinél is jobb. :)
Tudom, hogy megtetszett neked Béci dala, láttam, hogy másolgatod a linket egy-egy kérdésnél.
Általában megismerlek, már máshol is észrevehetted. Stílus, %, helyesírás, smileyk, ilyesmiket szoktam figyelni. Tudod, BW nagy krimirajongó is volt megboldogult ateista korában. ;)
Örülnék, ha jönnél vasárnap. Naaa, légyszi, légyszi, légyszi. :)))
Láttam, hogy a köszönésemet is használod, nyugodtan írhatod nekem is, nem kell külön kitalálnod valamit. De a változatosság kedvéért most legyen: c u ltr :)
[Az angolt tessék gyakorolni, különben elfelejted. "You don't use it, you will lose it." - mondják ők.]
Vagy még jobb elköszönés, amit én is egy tesótól tanultam: Isten áldjon és vezessen minden utadon. :)
He-he, köszi az infót:)
Most néztem meg a nyúlas számokat. Tehetséges emberkék xD
Nem tudtam róluk, hogy tesók (bár a brothers szóból gondolhattam volna a srácokról)..
Biztos jól elhülyéskednek ilyenekkel.
Küldök egy baromságot én is, lehet már ismered. Ez egy kicsit máshogy "vicces".
http://www.youtube.com/watch?v=Y9GHkXP7WH4
"Nem próbáltam még egyszerre több dalt elindítani. Amúgy sem szoktam ilyesmit"
Egyszer valaki kérdezte itt a GYK-n, hogy küldtünk-e már magunknak privát üzenetet és a kérdés végére egy röhögő smile -t rakott. Gondoltam kérdezek én is valami szellemeset.
Ennek valóban nincs értelme, de vannak zenék, amik közben ha elindítol mondjuk eső, vagy vihar hangját, még jobb lesz a zene. Igaz 1x csináltam csak ilyet.
"Örülnék, ha jönnél vasárnap. Naaa, légyszi, légyszi, légyszi. :))) "
Hát lehet neked nemet mondani?:)
Nem ígérem, de fontolásra veszem;)
Nagyon durva lesz a jövőhetem és ma is csak elpazaroltam a napot. Majd szétrobban a fejem, de ha a tarkóm vagy a fejem tetejét nyomom, az nagyon jó érzés. Lehet valami szembetegségem van, mert olyan furcsán érzékelem vele a világot.
Ma délután aludtam kicsit, de közben úgy éreztem, hogy kisült az agyam. Valami zavaró kellemes érzést éreztem a fejemben. Mostanában már nem csak az ébredéssel küzdöm, de sztornózom a hülyeségét:)
A "c u ltr", mit jelent? Mert a GBU -t még ki tudtam találni, de ezt nem sikerült kinyomozni:)
Áldott, szép estét neked!
Úúúúh, ilyet ne mutogass nekem többet, légy szíves, ez egyáltalán nem volt vicces, inkább szörnyű. :(
[Részemről amúgy is jöhet a spenót, nyamnyam. :) ]
"Hát lehet neked nemet mondani?:)"
Sajnos lehet, szoktak is. :D
[Sőt, rondaságokat is szoktak néha írogatni nekem. Ma is kaptam egy enyhébb típusút: valaki közölte, hogy én vagyok az egész honlapon a legszemtelenebb. Pfff. :D]
"Nem ígérem, de fontolásra veszem;)"
Okay, csak elég sürgősen kellene döntened. Ugyanis én tegnap lettem morcos, amikor kiderült, hogy már az összes jegy elfogyott... És csak kivetítőn lehet nézni valahol kívülről.
De a szervezők a nagy érdeklődésre való tekintettel beújítottak: a Syma Csarnokba mától lehet jegyet foglalni. Úgyhogy gyorsan megejtettem a dolgot, így is mire odaértem, a 3000 helyből már kb. 5 - 600 elkelt. Most nem tudom, hogy áll a helyzet, mert nem enged be újból; kiírta, hogy én ma már nem foglalhatok több jegyet (kettőt enged amúgy, hiába írtam volna többet).
Szóval, katt ide, ha gondolod:
Jobb oldalt felül villog egy narisárga "online helyfoglalás" izé, a másik honlapon meg kell adni néhány adatot, és ennyi. Viszont nem teljesen úgy volt, ahogy írták, hogy majd az email-címre küldik a jegyeket, mert rögtön megjelentek egy másik linken. Lényeg, hogy ki kell nyomtatni, és kész is.
A fejfájás lehet az időtől is, szerintem kapj be egy fájdalomcsillapítót. :)
És aludj rendesen, nem kell mindig éjszakázni, hehehe. :)))
A "c u ltr" - természetesen - netes rövidítés (chat), a "See you later" kicsit kevesebb karakterrel. :D
God Bless You. :)
-----
Shalom, Vigera, nagyon eltűntél; remélem, minden rendben. :)
Ha még nem foglaltál jegyet, akkor tedd meg mielőbb szerintem.
Ja, és bocsi, hogy egy kicsit szétoffoltuk a kérdésedet. :(
GBU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!