Jöttök Reménység fesztiválra júniusban?
Kérdésem elsősorban azoknak szólt akik tudják, hogy mi az, de hadd segítsek:
Jajj, köszönöm. Ez soha nem jutott volna az eszembe. :/
Nem, nem megyek.
Szia!
Sajnos nagyon rövid koncertek lesznek, de azért szeretnék menni néhányra. Sorolom, amik vonzanak:
06. 01. péntek: Pintér Béci
06. 02. szombat: Dobner Illés Projekt, Casting Crowns
06. 03. vasárnap: Bolyki Brothers, Lakatos Projekt, Michael W. Smith
Még nem tudom, hogy alakul; ha nem jön össze mindhárom nap, akkor a felsoroltak közül a dobogó legfelső fokán a vasárnap áll, tehát mindenképp megyek. 2. helyezett a péntek, így a szombat csak optimális - bár nem túl valószínű - esetben jön szóba.
Shalom. :)
Köszi a válaszokat.
Lányomra való tekintettel én is gondolkodtam a pénteken,mert Béci nagy kedvence, de nem hívő férjem miatt mégis a szombat lett a befutó, mert a Parachute Parachute Band, Casting Crowns, Dennis Agajanian, Tommy Coomes Band neki is tetszik így biztos velünk jön, na és persze Dobner Illés és a többi magyar előadó sem elhanyagolható szempont a szombat mellett.
Bár mehetnék mindhárom nap,ám egy 2 éves örökmozgó fiúcskával ez enyhén szólva kivitelezhetetlen.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!