Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jöttök Reménység fesztiválra...

Jöttök Reménység fesztiválra júniusban?

Figyelt kérdés
Sajnos csak egy nap tudok menni,így a szombatot választottam. Ti melyiket és miért?
2012. máj. 3. 12:16
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Azmiaz? Együtt fogunk reménykedni? :O
2012. máj. 3. 13:02
 2/36 A kérdező kommentje:

Kérdésem elsősorban azoknak szólt akik tudják, hogy mi az, de hadd segítsek:

[link]

2012. máj. 3. 13:18
 3/36 anonim ***** válasza:

Jajj, köszönöm. Ez soha nem jutott volna az eszembe. :/

Nem, nem megyek.

2012. máj. 3. 13:27
 4/36 anonim ***** válasza:
Nem hangzik rosszul. A zene pedig elég nagy motíváció arra, hogy elmenjek, de valószínűleg nem fogok menni. Sajnos.
2012. máj. 3. 13:38
 5/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nagyon rövid koncertek lesznek, de azért szeretnék menni néhányra. Sorolom, amik vonzanak:

06. 01. péntek: Pintér Béci

06. 02. szombat: Dobner Illés Projekt, Casting Crowns

06. 03. vasárnap: Bolyki Brothers, Lakatos Projekt, Michael W. Smith

Még nem tudom, hogy alakul; ha nem jön össze mindhárom nap, akkor a felsoroltak közül a dobogó legfelső fokán a vasárnap áll, tehát mindenképp megyek. 2. helyezett a péntek, így a szombat csak optimális - bár nem túl valószínű - esetben jön szóba.

Shalom. :)

2012. máj. 3. 13:48
 6/36 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki, ha összejön, szombatra megyek. Casting Crowns miatt!! Meg mert a mi városunkból aznapra szerveztek buszos közös utazást, ami jól hangzik.
2012. máj. 3. 14:40
 7/36 anonim ***** válasza:
Mi mind a három napra megyünk. :D
2012. máj. 3. 20:49
 8/36 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Lányomra való tekintettel én is gondolkodtam a pénteken,mert Béci nagy kedvence, de nem hívő férjem miatt mégis a szombat lett a befutó, mert a Parachute Parachute Band, Casting Crowns, Dennis Agajanian, Tommy Coomes Band neki is tetszik így biztos velünk jön, na és persze Dobner Illés és a többi magyar előadó sem elhanyagolható szempont a szombat mellett.

Bár mehetnék mindhárom nap,ám egy 2 éves örökmozgó fiúcskával ez enyhén szólva kivitelezhetetlen.:((

2012. máj. 3. 23:41
 9/36 A kérdező kommentje:
Sikerült a Parachute szót megdupláznom. Egyik sztórnó.
2012. máj. 3. 23:44
 10/36 anonim ***** válasza:
Aham. Mutassak Bolyki Brotherst, Lakatos Projektet és Michael Smitht? Hátha azok is tetszeni fognak neki. :)
2012. máj. 3. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!