Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jól teszem-e, hogy várok a...

Jól teszem-e, hogy várok a házasságig a szexszel? 16/L

Figyelt kérdés
Szeretnék várni a szexszel addig, amíg férjhez nem megyek. Viszont sajnos már többször is maszturbáltam, és nagyon rosszul érzem magam. Soha többet nem szeretnék maszturbálni, de nem tudom, hogyan állítsam le magamat, amikor kívánom. Utána hihetetlen bűntudatod érzek, és megfogadom, hogy soha többet nem csinálom, de aztán előbb-utóbb újra elfog a vágy! Hogyan kontrolláljam magam? És szerintetek jól teszem-e, hogy a szexszel várok az esküvőmig? Közületek van/volt-e olyan, aki így döntött? Megbántad, vagy úgy érzed, jó döntést hoztál? Egyébként még egyáltalán nem érzem úgy, hogy elég érett volnék a szexhez, úgyhogy ha nem is a házasságik, de pár évet mindenképpen várok még. 16/L
2012. ápr. 22. 19:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit tennék hozzá, hogy a bűntudat a lelkiismeretünk jelzése (melyet Istentől kaptunk)hogy valami helytelent teszünk, addig jó míg működik. Mindannyian tudjuk, hogy mivé válnak azok az emberek akik elnyomják a lelkiismeretük jelzéseit.
2012. ápr. 24. 10:57
 32/34 anonim ***** válasza:
0%
Sátánná. Már nekem is nő a patám ...
2012. ápr. 24. 11:05
 33/34 anonim ***** válasza:
48%

Persze, hülye voltam, hogy belementem, a vallással nem lehet vitatkozni.

Csak annyit mondanék, hogy én sem vagyok már tini, de akkoriban megengedtem magamnak, hogy szerelmes legyek, annak minden biológiai vonzatával együtt, és nem lettem se gonosz, se nyomorék. Talán csak szerencsém volt, talán mégse bűn. Én nem gyártok elméleteket, de nézz körbe a világban! A modern kor nevet rajtatok, elszaladt mellettetek. Szerinted miért javasolják a lányoknak, hogy maszturbáljanak? Gonoszságból? Tudatlanságból? Eretnekségből?

Tudom én, hogy sosem lehet igazam, kár is erőlködnöm. Érdekes volt, amit írtál, de annyival kiegészíteném, hogy a szüzesség nem egyenlő a tisztasággal. Ne beszéljünk zöldségeket.

Kérdező, neked meg kitartást és sok sikert! Sajnállak, de talán te is engem. :)

2012. ápr. 24. 12:14
 34/34 anonim ***** válasza:
Ne szexelj addig, mert elkárhozol. Csúf hely a pokol.
2012. máj. 2. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!