Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti jöttök Vasárnap az Élet...

Ti jöttök Vasárnap az Élet Menetével felvonulni?

Figyelt kérdés

Személy szerint rendkívül hasznosnak találom!

Jó hogy ki lehet valahol mutatni azt, hogy a holokausztot nem akarjuk megismételni.

2012. ápr. 12. 22:35
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
19%
Áááá nem tettek semmit :D Csak félek, hogy rám is foszfor bombát dobnak, mint ahogy Palesztinában teszik :D Meg mondjuk akik MO hitelbesorolását csinálják azok is zsidók, tehát a gazdaságunkat és a valutánkat seperc alatt tehetik tönkre, ha úgy szottyan kedvük :D
2012. ápr. 13. 19:29
 42/58 anonim ***** válasza:

Aki fél a zsidóktól az túlsokszor nézte meg a Borát c. filmet. Az mekkora egy sz..r xD A főszereplő is fél a zsidóktól.

"Úgyhogy a road-movie elindul szépen Kazahsztánban, ahol először bemutatják az évente megrendezett zsidó-futtatást (ami pont olyan, mint a spanyol bikafuttatás, csak itt nagyorrú és ördögszarvú maszkos rémek elől menekülnek a jónépek). Ugyanis a kazahok nem kedvelik a zsidókat, bár azért az ő országukban is élnek jócskán (Borat például három kilométerre él a zsidó-kerítéstől)."

De meg kell nézni, milyen értelmes az az ember. A film meg csak vicc nem kell komolyan venni senkinek. Az sem alapszabály, hogy aki gazdag zsidó és vice-versa.

Én nem érzem úgy, hogy bárkinek bármitől félni kellene.

Ebben a Borátban volt egy olyan rész is, amikor a főszereplő meg a haverja elmentek egy családba, akikről kiderült, hogy zsidók és azt hitték, hogy meg akarják majd őket enni. Amikor meg bezárták az ajtót és bejött két bogár, azt hitték, hogy a zsidók alakultak át hogy betudjanak jönni a szobába.

Mondjuk olyan film is van, amiben a magyarokat cigányokkal azonosítják, most nem tudom mi a neve. De egy idióta horror filmben is a cigány asszony magyarul átkozódik.

2012. ápr. 13. 19:38
 43/58 A kérdező kommentje:

kedves # 41/42,

Nem tudom honnan szedted, hogy Magyarország hitelbesorolását zsidók készítik, de miért is akarnának nekünk ártani? (Már ha igaz lenne...)

2012. ápr. 13. 19:57
 44/58 A kérdező kommentje:
nem vagy paranoiás véletlen?
2012. ápr. 13. 19:58
 45/58 anonim ***** válasza:
31%

Valaki írta, hogy ez leginkább az önsajnáltatásról szól.

Ez szerintem is így van. Hány nép ellen követtek el szörnyűségeket? Még rosszabbakat is, mint a zsidók ellen. Mégis mindenki csak a zsidókat sajnálja? Amúgy meg baromira idegesítő, hogy állandóan nyomulnak, minden tele van az p állítólagos szenvedésükkel, nekem is lelkiismeretfurdalást kéne tán éreznem? Miért is?

Ha annyira a gyűlölet és a kirekesztés ellen lennének, és hogy ilyen ne történhessen, akkor úgy általában (!) a gyűlölet és a népirtás ellen vonulnának meg tiltakoznának. Ja, hogy akkor az emberek rájönnének, hogy másokat is értek rossz dolgok? Köztük például a magyarokat?

Hányinger az egész, amit művelnek.

2012. ápr. 13. 20:32
 46/58 anonim ***** válasza:
17%
Na ne mond nekem, hogy nem zsidók csinálják :D Az egész üzleti szférát ők uralják, az top 10 TNC vezérigazgatósági tagjai zsidók: GM, Exxonmobil, Chevron industries és még sorolhatnál. És a Wall Streeten kik vannak? Hát nem mondd már nekem, hogy azok nem zsidók, ez közismert :D Ne beszéljünk félre :D Nem tudom feltűnt-e, hogy mikor a kormány egy nemzetközi liberális sajtónak és közvéleménynek nem tetszőt nyilatkozott, hopp! A forint árfolyama zuhanni kezdett. Hogy mik vannak! Biztos a mongolok a felelősek, mert ők vannak a Wallstreeten, és a londoni tőzsdén is. Egyébként is, azt ne tagadd, hogy nem dobtatok foszfor bombát palesztin gyerekre, mert az is aljas hazugság lenne :)
2012. ápr. 13. 20:47
 47/58 A kérdező kommentje:

Na hát akkor...

Ha te akarsz ott lenni a Wall-streeten, akkor kapd össze magad, tanulj és menj! Tessék, ki akadályoz meg?

Az meg, hogy a gyerekekre bombát dobtunk?

Na ne röhögtess....

Előszöris.Minden kilőtt bomba előtt fél órával egy hangjelzést adnak, ami feigyelmeztető, hogy vigyék el onnan a kölyköket. Simán megtehetnék, ha fontos volna és nem akarnának manipulálni a kicsikkel.

De az nem Izrael felelőssége, ha ott vannak a gyerekek!!

Sőt! Még figyelmezetnek is, aztán meg persze, hogy lőnek! Naná. Majd hagyják, hogy csak úgy lehessen bombázni őket...

Nincs egy kilövőállomáson, a háború közepén helye gyerekeknek. Ha nem akarnának mártírkodni és hamisan rágalmazni Izrael, akkor nem tennék oda őket!

Ez akkora manipuláció, hogy kiböki a szemed!

2012. ápr. 13. 22:48
 48/58 A kérdező kommentje:
*....hamisan rágalmazni Izraelt....
2012. ápr. 13. 22:50
 49/58 anonim ***** válasza:
46%
ó még mindig a holokauszt a téma?
2012. ápr. 13. 22:52
 50/58 anonim ***** válasza:

Minden időben szeret, aki igaz barát, és testvérül születik a nyomorúság idejére.

Jel 12:13 Mikor azért látta a sárkány, hogy ő levettetett a földre, kergetni kezdé (diókó= üldöz; zaklat; megfigyel; bíróság előtt vádol) az asszonyt, aki a fiút szülte.

Jel 12:16 De segítségül lőn a föld(az egyház) az asszonynak, és megnyitá a föld az ő száját, és elnyelé a folyóvizet, amelyet a sárkány az ő szájából bocsátott.

2012. ápr. 14. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!