Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti jöttök Vasárnap az Élet...

Ti jöttök Vasárnap az Élet Menetével felvonulni?

Figyelt kérdés

Személy szerint rendkívül hasznosnak találom!

Jó hogy ki lehet valahol mutatni azt, hogy a holokausztot nem akarjuk megismételni.

2012. ápr. 12. 22:35
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
18%
Jó, hogy egyesek még mindig a zsidó holokauszttal vannak elfoglalva, miközben a magyar lakosság már több fővel csökkent le '89 óta, mint amennyi zsidót innen állítólag elvittek a II. világháború végén. Én a jelenkort igenis holokausztként élem meg, ahol a magyarok el vannak nyomva a saját országukban, de a cigánynak, a zsidónak bezzeg áll a zászló, őket sajnáltatják ezerrel, több joguk van, aki meg fel meri emelni ez ellen a hangját, az rasszista meg antiszemita. Köszönöm szépen, én nem kérek ebből az álszent felvonulásból!
2012. ápr. 13. 17:32
 32/58 A kérdező kommentje:
Ha annyira zavar mindenkit, hogy nincs olyan, amire elmenne, akkor szervezzen!! Ne legyen már ennyire lusta és még bunkó is!..Ha kell és nincs, szervezz. Ennyi.
2012. ápr. 13. 17:36
 33/58 anonim ***** válasza:
29%
nem értem hogy miért foglalkozunk még mindig a holokauszttal ...
2012. ápr. 13. 18:35
 34/58 A kérdező kommentje:

Mert most jobban gyűlölik őket, mint valaha!

Talán te nem vagy zsidó és nem érdekel, ha a zsidó szomszédodat agyonlövik, kínozzák, gázosítják.

Sajnos azok a túlélők mondogatják, hogy ugyan az a gyűlölködés megy ma is, mint akkor, akik megjárták a haláltáborokat és azon kevés szerencsések közé tartoznak, akik épphogy túlélték...

Ezért muszáj tüntetni!!!! Mert ezt nem hagyjuk még egyszer!

2012. ápr. 13. 18:41
 35/58 anonim ***** válasza:
81%

A kérdezőnek teljesen igaza van!!!!

Fel kell lépni a gyűlölet ellen!

Én ott leszek!

2012. ápr. 13. 18:43
 36/58 anonim ***** válasza:
77%

Ha meg valaki a magyar lakosság csökkenése miatt aggódik, akkor aztán végképp ne háborogjon, ha a magyar állampolgár, anya zsidó-apja magyar leszármazottakat akarjuk támogatni!

Mert őket is vinnék...

2012. ápr. 13. 18:45
 37/58 anonim ***** válasza:

Én minden gyűlölködés, kegyetlenség, pusztítás ellen fellépek, de az embereket nem nagyon lehet megváltoztatni. Főleg nem a tűntetés fogja ezeket...

Ha rosszul gondolkodom, akkor mondjátok meg miért, hogy tanuljak.

A normális ember nem utálja a másikat ok nélkül. A hülyékkel meg mit lehet kezdeni? Ennyire rossz lenne a világ, hogy hatalomra jut egy elmbeteg és azt mondja ölni, mindenki ölni fog? Mert akkor menekülök innen és a tüntetésnek semmi értelme. Az emlékezésnek van, mert megértem gyászolnak sokan még mindig. Bár a vallásosoknak tudniuk kellene, hogy halottaik nem múltak el, ettől a borzasztó tettől sem.

2012. ápr. 13. 18:48
 38/58 anonim ***** válasza:
74%

Igen, igen. Ez egy fáklyás megemlékezés(tüntetés) tul.képpen.

Azért fontos, mert így meghúzzuk a határokat, amiket világosan láthatnak, hogy nem teheti ezt meg már senki. Hogy eddig és nem tovább!

2012. ápr. 13. 19:00
 39/58 anonim ***** válasza:
50%
Lepontozzák, hogy félek a zsidóktól... Ezmiez? :D Csak a náciktól szabad félni?
2012. ápr. 13. 19:20
 40/58 anonim ***** válasza:
82%

talán mert nem értik (ahogy most én se), hogy mégis miért?

Nem tettek ellened semmit!

2012. ápr. 13. 19:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!