Ti jöttök Vasárnap az Élet Menetével felvonulni?
Személy szerint rendkívül hasznosnak találom!
Jó hogy ki lehet valahol mutatni azt, hogy a holokausztot nem akarjuk megismételni.
Mert most jobban gyűlölik őket, mint valaha!
Talán te nem vagy zsidó és nem érdekel, ha a zsidó szomszédodat agyonlövik, kínozzák, gázosítják.
Sajnos azok a túlélők mondogatják, hogy ugyan az a gyűlölködés megy ma is, mint akkor, akik megjárták a haláltáborokat és azon kevés szerencsések közé tartoznak, akik épphogy túlélték...
Ezért muszáj tüntetni!!!! Mert ezt nem hagyjuk még egyszer!
A kérdezőnek teljesen igaza van!!!!
Fel kell lépni a gyűlölet ellen!
Én ott leszek!
Ha meg valaki a magyar lakosság csökkenése miatt aggódik, akkor aztán végképp ne háborogjon, ha a magyar állampolgár, anya zsidó-apja magyar leszármazottakat akarjuk támogatni!
Mert őket is vinnék...
Én minden gyűlölködés, kegyetlenség, pusztítás ellen fellépek, de az embereket nem nagyon lehet megváltoztatni. Főleg nem a tűntetés fogja ezeket...
Ha rosszul gondolkodom, akkor mondjátok meg miért, hogy tanuljak.
A normális ember nem utálja a másikat ok nélkül. A hülyékkel meg mit lehet kezdeni? Ennyire rossz lenne a világ, hogy hatalomra jut egy elmbeteg és azt mondja ölni, mindenki ölni fog? Mert akkor menekülök innen és a tüntetésnek semmi értelme. Az emlékezésnek van, mert megértem gyászolnak sokan még mindig. Bár a vallásosoknak tudniuk kellene, hogy halottaik nem múltak el, ettől a borzasztó tettől sem.
Igen, igen. Ez egy fáklyás megemlékezés(tüntetés) tul.képpen.
Azért fontos, mert így meghúzzuk a határokat, amiket világosan láthatnak, hogy nem teheti ezt meg már senki. Hogy eddig és nem tovább!
talán mert nem értik (ahogy most én se), hogy mégis miért?
Nem tettek ellened semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!