Ti jöttök Vasárnap az Élet Menetével felvonulni?
Személy szerint rendkívül hasznosnak találom!
Jó hogy ki lehet valahol mutatni azt, hogy a holokausztot nem akarjuk megismételni.
Nem!
NEM a rossz, a gonoszság, a bürokrácia, a zsarnokság, a gyilkolás, a lopás, az aggresszió, az erőszak ellen kell töntetni.
Hanem a jó, a tisztaság, az erény, az önzetlenség, a szelídség, a béke, a szeretet mellett.
Érteni tetszik a lényeget? Ha azt mondom, hogy fúj gyilkosság, fúj gyilkosság, fúj gyilkosság, fúj gyilkosság, akkor négyszeresen propagáltam a gyilkosságot.
Miért mindig a rossz ellen tüntetnek az emberek? Miért nem a jó mellett? Ha elvetem a rosszat, attól még nem lesz automatikusan jó belőle, legfeljebb helyet készítettem egy újabb rossznak.
Na hát....talán jónak lehet tekinteni, azt, ha valaki kiáll a gyengébb mellett.
Ha úgy tettszik a jó ebben az, hogy kifejezzük a szeretetünket feléjük!
Hiába, egyesek ellen nincs orvosság!/pl Túrórudi
Nem megyek, mert messze lakom. És nagyon szép, hogy a holokauszt ismétlődése ellen tüntettek! Dícséretes! De …
Mikor tartotok tüntetést, hogy ne ismétlődjön a: felvidéki magyarok kitelepítése, az 56'os tömegbelövetés,
Hiába, egyesek ellen nincs orvosság!/pl Túrórudi
Nem megyek, mert messze lakom. És nagyon szép, hogy a holokauszt ismétlődése ellen tüntettek! Dícséretes! De …
Mikor tartotok tüntetést, hogy ne ismétlődjön a: felvidéki magyarok kitelepítése, az 56'os tömegbelövetés, a "népellenségek" koncepciós perei megnyomorításai és kivégzései, a felvidéki magyarok állami verései stb stb ellen?
Szép hogy mindenki elítéli a zsidók elleni atrocitásokat. Az már kevésbé tetszik, hogy sokak számára itt véget is ért a történelem! Pedig: a kommunisták ugyanazt csinálták, mint Hitler. Csak máshogy nevezték, és ami főbb: Nem háborúban tették, hanem békeidőben! És teszik MA is!
A köntös változik, de alatta az Ember, az Ember farkasa marad!
Miért a köntös ellen tüntetnek? Miért nem a farkas ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!