Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti jöttök Vasárnap az Élet...

Ti jöttök Vasárnap az Élet Menetével felvonulni?

Figyelt kérdés

Személy szerint rendkívül hasznosnak találom!

Jó hogy ki lehet valahol mutatni azt, hogy a holokausztot nem akarjuk megismételni.

2012. ápr. 12. 22:35
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
53%
Én szívesen mennék, de én is messze lakom.
2012. ápr. 13. 06:24
 12/58 anonim ***** válasza:
62%

Én nem megyek, nem is voltam még soha, de nem tartom negatív dolognak, sőt, nagyon is jónak.

Azoknak pedig, akik hiányolják a más szörnyű eseményekről való megemlékezéseket vagy az azok ellen való tüntetéseket: áll a zászló mindenkinek, meg lehet szervezni. Hajrá. :)

2012. ápr. 13. 07:24
 13/58 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat!

A kérdés nem az volt, hogy mi ellen kellene szerinted tüntetni még, és ez miért nem jó, hanem az, hogy mész-e.

Amúgy pedig csak bátorítani tudok mindenkit, hogy ne csak az esti híradóban nézze meg, hanem jöjjenek el, hogy mindenki láthassa, hogy igenis, nem akarjuk ezt még egyszer és elegen vagyunk hozzá, hogy megakadályozzuk.

De ehhez el kell jönni..

:) köszi mindenkinek a válaszokat még1x!

2012. ápr. 13. 08:28
 14/58 anonim ***** válasza:
52%
Egy performance a sok közül. Erőltetett, provokatív, felesleges.
2012. ápr. 13. 09:09
 15/58 anonim ***** válasza:
69%

Igen, megyek.

Hova vezethetnek a zsidózások? Olvassátok:

[link]

2012-ben!! a Magyar Parlamentben vérvádak hangozhatnak el...

"vétkesek közt cinkos, aki néma"

2012. ápr. 13. 09:36
 16/58 anonim ***** válasza:
52%

Napirai11 válasza:

Sziasztok!

n nem megyek, mert nem vagyok budapesti, ezenkívül azt gondolom, hogy bármiféle tüntetésnél többetér, ha az emberek imádkoznak a békéért, az emberek/népek közötti megértésért. Mert ki tudja a leginkább megakadályozni a háborúkat, a népirtásokat: nem más, mint Isten.

Mi tehetünk a békéért, tüntetgethetünk a holokauszt,és egyéb szörnyűségek ellen, hogy ne történhessen meg mégegyszer, de a fő kulcs mégiscsak Isten kezében van.

Üdv: Napirai

2012. ápr. 13. 10:04
 17/58 anonim ***** válasza:
93%

Nézzétek meg ezt a dokumentumfilmet (180 movie a címe):

http://www.youtube.com/watch?v=CFePE-DST-8

Ma is folyik egy holokausztnál sokkal durvább dolog, csak erről nem beszélünk...

2012. ápr. 13. 10:04
 18/58 anonim ***** válasza:

R.B. László!

A tied meg elgurult??

2012. ápr. 13. 12:11
 19/58 anonim ***** válasza:
33%

"Amúgy pedig csak bátorítani tudok mindenkit, hogy ne csak az esti híradóban nézze meg, hanem jöjjenek el, hogy mindenki láthassa, hogy igenis, nem akarjuk ezt még egyszer és elegen vagyunk hozzá, hogy megakadályozzuk.

De ehhez el kell jönni.."

A holokauszt áldozatainak számát csupán becsülni lehet. Az elfogadott becslések alapján 5 és 6 millió közé teszik.

Szerintem az a több millió ember sem akarta azt, hogy kivégezzék. Menjetek, hogy lássanak titeket, de ha Magyarország lakosságának a fele is ott lett volna anno egy ilyen tüntetésen, az sem lett volna elegendő ahhoz, hogy egy ilyen szörnyűség elkerűlhető legyen. Így ez a felfogás, melyet írtál szerintem nem tükrözi a valóságot. Nem vezet eredményre.

Évente becslések alapján 40 millió abortusz történik a világban. Ezek alapján 40 millió gyermeket ölnek meg. Akik nem tartják gyermeknek őket, íme egy kép:

[link]

Évente tízszer több holokauszt történik, mint akkor. Miért tüntettek ti?

2012. ápr. 13. 12:17
 20/58 anonim ***** válasza:
29%
Engem félelemben tartanak a zsidók, meg Izrael úgyhogy nem merek kimenni az utcára olyankor.
2012. ápr. 13. 13:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!