Hogyan bűnteti a Jehova tanúi egyház a kizárt tagokat? Egy volt, , tanujuk" 2 lánnyal él szexuális életet, a felesége közreműködésével, s már 2fiugyermeket nemzett. Abban a hitben hogy ő kiválasztott.28/03/2012
Kedves kérdező!
Szavaid mutatják, hogy téged teljesen felháborít az eset, mely ha csak félig igaz,már akkor is gyomorforgató!
De nem teljesen értem, hogy mit vársz?
JT-k egységesen vegyék körbe a szóban forgóz ingatlant és a náluk lévő bibliákkal törjék be az ablakot, majd kövezzék meg ezt az embert?
Ha a leírásból jól értem ők már kivetették maguk közül, már nem JT az illető.
Még mit tegyenek?
Szavaid egy kicsit a közösségi bűn elvét feszegeti, de ez veszélyes pálya!
Egyrészt: van az ártatlanság vélelme és ezt pont a demokrácia garantálja, hogy senkitől sem vehető el.
Másrészt: ő nyíregyházi,! még mindig, hiszen a nyíregyháziak még ki sem vetettek maguk közül - akkor a nyíregyháziak ilyenek?
Persze tudom, hogy NEM ilyenek, de ha egy személy viselkedését levetítjük egy kisebbségre és őket okoljuk érte akkor az már a közösség elleni izgatást is lehet./lásd parlament/
Ez a személy még mindig nyíregyházi és még mindig magyar, de már nem JT.
Akkor most ki a rossz?
Még egyszer íróm, hogy ha csak egy része is igaz a történetednek akkor is felháborító, de azt hiszem, hogy rossz oldalról közelíted meg és így nem lesz megoldás csak újabb feszültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!