Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A mai ateisták 80%-a divatatei...

A mai ateisták 80%-a divatateista, jól gondolom ugye?

Figyelt kérdés
Divat egy rendezett közösség ellen fellépni,szokatlan dolgokat tenni, csak hogy felfigyeljenek a nyomorúságos életükre.
2012. ápr. 7. 15:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
divatateista? :D Egyébként szerinted hány olyan ember volt korábban aki azért járt templomba, mert mindenki más is templomba járt?
2012. ápr. 7. 15:41
 12/27 anonim ***** válasza:
85%

nem tartom magam megtévesztettnek, mert nem hiszek istenben.

Ha hiszek a szellemvilágban, az a szemedben bűn????

2012. ápr. 7. 15:41
 13/27 anonim ***** válasza:
82%
Ahogy itt olvasom, a kedves kérdező ugyancsak kirekesztő és ellenséges magatartást mutat másokkal szemben, míg a válaszló "divatateisták" (sic!) sokkal toleránsabbak. )))
2012. ápr. 7. 15:46
 14/27 anonim ***** válasza:
85%
én nem divatateista vagyok csak egyszerűen tudom, hogy nincs isten. De sose jöttem ide provokálni, hogy a keresztények legyenek már szívesek megmagyarázni ezt meg azt, kicsit irigylem a keresztényeket mert ők legalább tudják mivégre vannak a dolgok (legalábbis azt hiszik)
2012. ápr. 7. 16:00
 15/27 anonim ***** válasza:
75%

Csak szeretnéd szerintem inkább a vallásosak 80%-a divatvallásos.

Igazad van minden ateistának nyomorúságos élete van, este sírva fekszenek le a kemény ágyukba miközbe a szomszéd hangosan zenét hallgat. És minden vallásos probléma mentes az élete.

2012. ápr. 7. 16:12
 16/27 A kérdező kommentje:

Hát jó, ha Ti így gondoljátok, legyen így. =)

De attól én még megmaradhatok keresztény? )=

2012. ápr. 7. 16:37
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
Felőlem aztán megmaradhatsz keresztényNEK. További szép napot!
2012. ápr. 7. 16:40
 18/27 anonim ***** válasza:
85%

Divatateista-na, ilyet se hallottam még!:-)

Egy hívőnek is lehet nyomorúságos az élete, csak szólok...de az ugye egész más, mert Isten akarata szerint történik, majd a túlvilágon úgyis jobb lesz neki.

2012. ápr. 7. 16:43
 19/27 anonim ***** válasza:
77%

Nem tagadom Isten vagy valami felső erő létezését, vagyis nem vagyok ateista. Viszont nem hiszek benne.

Divatateista... lol

2012. ápr. 7. 17:23
 20/27 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom fel se merült,hogy az ateisták jó része azért az,mert semmi bizonyíték nincs egy isten létezésére.A Biblia nem bizonyíték.Emberek írták.
2012. ápr. 7. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!