Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért baj, ha valakinek más a...

Miért baj, ha valakinek más a vallása?

Figyelt kérdés

Sokan bántanak Engem, hogy "Zsidó vagyok", nem magyar. Ellenben Én magyar vagyok, csak a vallásom más. Nem értem, miért kell utálni Minket csak a vallási származásunk miatt, mikor nincs okuk rá az embereknek. Jó lenne pár hasznos választ leírni és talán megtudnám érteni...

L

2012. ápr. 6. 23:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
70%

Miért bántáj a zsidókat??

Kapásból 6 dolog jutott eszembe.

1. Jézus miatt, ami butaság és kereszténynek főleg nem lenne szabad ezt tenni.

2. Az idióták azt sem tudják, hogy mi a zsidó csak hallanak pár dolgot és azt hiszik, hogy rossz.

3. Általánosítanak, mert ismernek 10 max 20 hülye zsidó, de a 2 sokkal inkább reálisabb ebben az esetben.

4. Politika, mint a birkák..

5. Szeretik azt a gyökér Hitlert és idióta gondolataik vannak az emberekről.

6. Mindenféle összeesküvéses baromságot találtak ki. Ugye elterjedt, hogy a zsidók jó üzletemberek stb..

2012. ápr. 7. 11:23
 22/26 anonim ***** válasza:

7. Amir Nemvagyok is ír. Mindig találnak valamit, amivel lehet bántani mást.

8. Valaki allergiás arra a szóra, hogy vallás, de ez már szétosztható a többi kategóriába. pl. általánosít, nem tudja mi az stb...

2012. ápr. 7. 11:28
 23/26 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 7. 11:37
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Napirai11 válasza:

Kedves Kérdező!

A Kurucinfót, meg az ilyen szennyoldalakat nem kell olvasni.

Üdv: Napirai

2012. ápr. 7. 19:25
 25/26 anonim ***** válasza:

Én TÖKÉLETESEN ismerem a zsidó, katolikus, református vallást. A zsidó nem csak vallás, hanem származás, úgy is mondhatom: törzsi vallás (Bár a mai Izrael már nem a vallási Izrael, a vallás nem elsődleges.

A lényeg, ha magyarnak tartod magad zsidó létedre valami el van állítódva fönt. (ez nem sz_patás akar lenni, igaz)

És el kell ismerned, hogy egy zsidónak semmi helye Magyarország területén.

Én se kedvelem a zsidókat, de ha messze vannak már nem zavarnak.

2012. ápr. 26. 00:50
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 22, 23!

Hol tanultál írni liberális iskolába? :)

Hitler jó volt... a németeknek, mi vele a problémád?

Megmondom: Kinek jó a liberalizmus? Hát persze, hogy a zsidóknak (és most azokra a bizonyos emberekre gondolok, nem a népre). És Titeket meg vezetnek, mint a birkákat... :)

p.: Ha úgy vesszük az ószövetségi zsidóság is nacionalista :) Gondolj bele! Meglepő, mi?

2012. ápr. 26. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!