Miért baj, ha valakinek más a vallása?
Sokan bántanak Engem, hogy "Zsidó vagyok", nem magyar. Ellenben Én magyar vagyok, csak a vallásom más. Nem értem, miért kell utálni Minket csak a vallási származásunk miatt, mikor nincs okuk rá az embereknek. Jó lenne pár hasznos választ leírni és talán megtudnám érteni...
L
Miért bántáj a zsidókat??
Kapásból 6 dolog jutott eszembe.
1. Jézus miatt, ami butaság és kereszténynek főleg nem lenne szabad ezt tenni.
2. Az idióták azt sem tudják, hogy mi a zsidó csak hallanak pár dolgot és azt hiszik, hogy rossz.
3. Általánosítanak, mert ismernek 10 max 20 hülye zsidó, de a 2 sokkal inkább reálisabb ebben az esetben.
4. Politika, mint a birkák..
5. Szeretik azt a gyökér Hitlert és idióta gondolataik vannak az emberekről.
6. Mindenféle összeesküvéses baromságot találtak ki. Ugye elterjedt, hogy a zsidók jó üzletemberek stb..
7. Amir Nemvagyok is ír. Mindig találnak valamit, amivel lehet bántani mást.
8. Valaki allergiás arra a szóra, hogy vallás, de ez már szétosztható a többi kategóriába. pl. általánosít, nem tudja mi az stb...
Napirai11 válasza:
Kedves Kérdező!
A Kurucinfót, meg az ilyen szennyoldalakat nem kell olvasni.
Üdv: Napirai
Én TÖKÉLETESEN ismerem a zsidó, katolikus, református vallást. A zsidó nem csak vallás, hanem származás, úgy is mondhatom: törzsi vallás (Bár a mai Izrael már nem a vallási Izrael, a vallás nem elsődleges.
A lényeg, ha magyarnak tartod magad zsidó létedre valami el van állítódva fönt. (ez nem sz_patás akar lenni, igaz)
És el kell ismerned, hogy egy zsidónak semmi helye Magyarország területén.
Én se kedvelem a zsidókat, de ha messze vannak már nem zavarnak.
Kedves 22, 23!
Hol tanultál írni liberális iskolába? :)
Hitler jó volt... a németeknek, mi vele a problémád?
Megmondom: Kinek jó a liberalizmus? Hát persze, hogy a zsidóknak (és most azokra a bizonyos emberekre gondolok, nem a népre). És Titeket meg vezetnek, mint a birkákat... :)
p.: Ha úgy vesszük az ószövetségi zsidóság is nacionalista :) Gondolj bele! Meglepő, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!