Miért teremt Isten melegeket?
Isten nem teremtett melegeket a melegeket tobsegben a sztarok klipjei idezik elo a belvagott motivumok s kepkockak amiket nem fogunk fel mert rovid idore lassuk meg csak jo pelda err Lady Gaga Alejandro cimu szama
Jaj nemtok ne legyél már ilyen buta :S
Ez az emberben dől el, hogy pontosan hogyan tudja a fene, de pl engem nem is érdekel.
Én így szeretek élni ennyi.
Nehogy már majd még én keressem egy olyan lény kegyelmét aki szerint bűnös vagyok.
Akkor inkább leszállok a pokolba és orgiázok az ördögökkel...
A divathomokosokat nem kell egy kalap alá venni azokkal, akik születésük, vagy kiskoruk óta tudják magukról, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. Köszönjük!!
Igazából érdekes kérdés...nem is nagyon lehet rá megfelelő választ adni. Hiszen nem értem, hogy Isten miért ítéli el őket, ha melegnek teremtette őket, és a szerelem ajándék, minden esetben...
(Ja, és az utolsó hozzászólóval részben egyetértek...)
Mi az a divathomokos??? Valaki definiálja nekem. Esetleg az öltözködése homokos? Mert akkor nagyon sok heteró divathomokos, sőt az összes metroszexuális-heteroszexuális divatmániás. Még néha a mai fiatalok jó része oda van a divatért. De a divathóbort nem egyenlő a melegséggel.
Vagy esetleg egy fiatal tudja magáról hogy heteró férfi létére képes szeretni egy lányt, testileg-lelkileg, aztán meg meglátja az Alejandro klipet és "jé de menő, akkor én most meleg leszek." Komolyan elhiszi ezt még valaki????
Vallásos kérdésekre se írok többet xD
A sok mániákus lepontoz :'(
"amiért a betegségeket.hogy kigyógyítsuk magunkat belőlük"...
nemtudom.nincs semmiféle isten,szóval már nincs miről beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!