Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért teremt Isten melegeket?

Miért teremt Isten melegeket?

Figyelt kérdés
Isten a nőt és férfit egymásnak teremtette. De miért van az, hogy egyes embereket nem? Vannak divatb*zik is, tudom, most nem azokat kérdezem, hanem akik születésük óta olyanok. És Isten miért ítéli el őket? Ő hagyja, hogy ilyenek legyenek. Másba lesznek szerelmesek. A szerelem Isten ajándéka... itt is? A szex is egy ajándék. És akiknek egyszerűen arra áll fel/ arra izgulnak? Ha valaki homokos/leszbikus, nem juthat a mennybe?
2012. ápr. 5. 14:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim válasza:
0%

Isten nem teremtett melegeket a melegeket tobsegben a sztarok klipjei idezik elo a belvagott motivumok s kepkockak amiket nem fogunk fel mert rovid idore lassuk meg csak jo pelda err Lady Gaga Alejandro cimu szama

http://www.youtube.com/watch?v=l791ZoVftuY

2012. ápr. 9. 21:56
 52/62 anonim ***** válasza:
85%
aha, Szaphónak meg Nagy Sándornak is a média okozta a melegségét.
2012. ápr. 9. 22:20
 53/62 anonim ***** válasza:
44%

Jaj nemtok ne legyél már ilyen buta :S

Ez az emberben dől el, hogy pontosan hogyan tudja a fene, de pl engem nem is érdekel.

Én így szeretek élni ennyi.

Nehogy már majd még én keressem egy olyan lény kegyelmét aki szerint bűnös vagyok.

Akkor inkább leszállok a pokolba és orgiázok az ördögökkel...

2012. ápr. 9. 22:43
 54/62 anonim válasza:
64%

A divathomokosokat nem kell egy kalap alá venni azokkal, akik születésük, vagy kiskoruk óta tudják magukról, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. Köszönjük!!

Igazából érdekes kérdés...nem is nagyon lehet rá megfelelő választ adni. Hiszen nem értem, hogy Isten miért ítéli el őket, ha melegnek teremtette őket, és a szerelem ajándék, minden esetben...

(Ja, és az utolsó hozzászólóval részben egyetértek...)

2012. ápr. 9. 23:25
 55/62 anonim ***** válasza:
79%

Mi az a divathomokos??? Valaki definiálja nekem. Esetleg az öltözködése homokos? Mert akkor nagyon sok heteró divathomokos, sőt az összes metroszexuális-heteroszexuális divatmániás. Még néha a mai fiatalok jó része oda van a divatért. De a divathóbort nem egyenlő a melegséggel.

Vagy esetleg egy fiatal tudja magáról hogy heteró férfi létére képes szeretni egy lányt, testileg-lelkileg, aztán meg meglátja az Alejandro klipet és "jé de menő, akkor én most meleg leszek." Komolyan elhiszi ezt még valaki????

2012. ápr. 10. 00:36
 56/62 anonim ***** válasza:
91%

Vallásos kérdésekre se írok többet xD

A sok mániákus lepontoz :'(

2012. ápr. 10. 13:13
 57/62 A kérdező kommentje:
Én sose pontozok le olyan választ, amivel nem értek egyet. nem a véleményedet pontozom, hanem azt, hogy hogy írod le
2012. ápr. 10. 20:38
 58/62 anonim ***** válasza:
59%

BIBLIA

ebben megvan a válasz

2012. ápr. 10. 20:45
 59/62 anonim ***** válasza:

"amiért a betegségeket.hogy kigyógyítsuk magunkat belőlük"...

nemtudom.nincs semmiféle isten,szóval már nincs miről beszélni

2012. ápr. 18. 15:35
 60/62 anonim válasza:
57%
Biológia, kémia könyveket javaslok, ezeken belül is az idegrendszert, genetikát, etológiát emelt szinten. Akkor esetleg felfogja az ember a saját testének működési mechanizmusát és láss csodás, Isten feloltja a lámpát! (...)
2012. jún. 17. 23:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!