Nem akarok misére menni! De itthon szabályosan kényszerítenek. Micsináljakk?
De mibe fogadok, hogy a szüleid nem járnak misére! Engem is elküldtek állandóan, ha nem akartam felkelni, ment az ágyból kitépés, veréssel fenyegetés, de ők hányszor voltak misén? Tudom: 1x sem! Egyikőjük sem! Csak kitalálták, hogy első áldoznunk és bérmálkozunk kell, ha akarunk, ha nem...
Volt, hogy elváltam útközben a bátyámtól és az iskolaparkban ültem, míg láttam hazafelé menni az embereket.
Sosem fogom megérteni, hogy az ilyen szülők mégis mit gondolnak, mi a tervük ezzel?
Biztos meg vannak győződve róla, hogy jót tesznek a gyerekükkel (legalábbis remélem!), de mégis: miért!?!?
Kedves Utolsó, nem az volt a kérdés, hogy hogyan kell megszeretni a misét, hanem tény volt, hogy nem szereti, és nem akar menni!
Térítést nem kért se a Kérdező, se más!
Szánalmasak vagytok!
Bezzeg Karácsonykor és Húsvétkor tárt karokkal várjátok az ajándékot,pénzt meg egyebet!
Tipikus 16 év körüli kölyök gondolkodás,hogy ha xy nem megy- aki nagyon menő egy barbár tömegben- akkor azt kell utánozni,mert akkor én is menő leszek.
Mit csinálnak veled a templomban?
Kínoznak?
Vernek?
Rád kiabálnak?
NEM!
Akkor meg mi olyan nehéz benne, de te egyáltalán nem vagy odavaló, agymosott bálványimádó elme vagy, ami köszönhető a médiának és a kommunistáknak a ~74 évükért.
Nyugodtan le lehet pontozni, akár bejelenteni is egy moderátornak, mert tudom az igazság a legfájóbb.
Ez van!
Szerintem meg az nem oda való, akiben még annyi tolerancia sincs, hogy elfogadja mások véleményét és világnézetét!
Szerintem ti vagytok szánalmasak, ájtatos manók, akik a templomban térdepeltek minden vasárnap, de közben gyűlöltök mindent és mindenkit, aki nem olyan, mint ti.
Talán egyesek, akik nem is járnak templomba, és nem is tartják magukat vallásosnak, jobban megértik a vallás lényegét, mint ti!! Szeretet, elfogadás, tolerancia... Ismered te egyáltalán ezeket a kifejezéseket, kedves Utolsó!
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!