Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szcientológia? Mi ez?

Szcientológia? Mi ez?

Figyelt kérdés

A történet a következő: Egyik osztálytársnőm (16 éves) részt vett egy ilyen szcientológus tanfolyamon. A tanfolyam végén találkozott egy fickóval aki ennek az "egyháznak" a tagja.Elkezdtek beszélgetni, és a pasas szerződést ajánlott neki, amivel kimehet Amerikába és a szcientológusok sulijába járhat, de nem jöhet haza, csak max. egy-két napra. Még a repülőjegyét is fizetik (csak odafele). Nagyon gyorsan kellett döntenie, aláírta a szerződést, és kiutazott Amerikába. Nagyon aggódunk érte. Szerintetek mi lesz így vele, mit fog ott kint csinálni, jó helye lesz? Eléggé féltem őt, mert elég ijesztő dolgokat olvastam erről az egyházról:(

Köszi a válaszokat!

2012. márc. 5. 19:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes mostanában megint milyen aktívak lettek, nemrég még egy barátomnál is bepróbálkoztak. Pedig évek óta nem hallottam róluk. A Lenkeinek a sz@r szintetikus porai sem lett népeledel. Igaz jött ez a paleolit táplálékot evő majomember aki szintén szcittyó.
2012. márc. 7. 23:14
 12/16 anonim ***** válasza:
21%
utsó: nem, szendi nem sci attól, hogy a pszichoterápiát preferálja a bogyókkal szemben... egy sci ilyet soha nem tenne.
2012. márc. 8. 14:51
 13/16 anonim ***** válasza:
29%

utolsó(a szó szoros értelmében) :)))

Attól még, hogy valaki nem szereti a pszichiátereket vagy a nyugati orvostudományt nem lesz szcientológus, ahogy én se. Ez a polarizálás annyira ostoba gondolkodásmód. Kiegyensúlyozott embernek ez eszébe sem jut.

2012. márc. 8. 15:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is:) Megpróbálom elérni őt és/vagy beszélni a szüleivel, remélem hamarosan hazajöhet...
2012. márc. 9. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha az apja is hozzájuk tartozik, akkor nem tehetsz semmit. Próbálj beletörődni, hogy elveszítetted. A szülei ellen nem tehetsz semmit.
2012. márc. 11. 15:34
 16/16 anonim ***** válasza:

ál-gnózis lélek-csapda

azok visznek másokat fogságra, akik maguk már régóta foglyok

ők ferdítik el az ideológiákat, ők jelennek meg mindig

2012. nov. 2. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!