Szcientológia? Mi ez?
A történet a következő: Egyik osztálytársnőm (16 éves) részt vett egy ilyen szcientológus tanfolyamon. A tanfolyam végén találkozott egy fickóval aki ennek az "egyháznak" a tagja.Elkezdtek beszélgetni, és a pasas szerződést ajánlott neki, amivel kimehet Amerikába és a szcientológusok sulijába járhat, de nem jöhet haza, csak max. egy-két napra. Még a repülőjegyét is fizetik (csak odafele). Nagyon gyorsan kellett döntenie, aláírta a szerződést, és kiutazott Amerikába. Nagyon aggódunk érte. Szerintetek mi lesz így vele, mit fog ott kint csinálni, jó helye lesz? Eléggé féltem őt, mert elég ijesztő dolgokat olvastam erről az egyházról:(
Köszi a válaszokat!
utolsó(a szó szoros értelmében) :)))
Attól még, hogy valaki nem szereti a pszichiátereket vagy a nyugati orvostudományt nem lesz szcientológus, ahogy én se. Ez a polarizálás annyira ostoba gondolkodásmód. Kiegyensúlyozott embernek ez eszébe sem jut.
ál-gnózis lélek-csapda
azok visznek másokat fogságra, akik maguk már régóta foglyok
ők ferdítik el az ideológiákat, ők jelennek meg mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!