Miért utálják az emberek a szcientológia egyházat?
mi haverommal kitöltöttünk egy iq tesztet,akkor még nem tudtuk miről van szó,utcán szólítottak le,még általános iskolások voltunk.aláírattak egy papírt velünk,hogy akarunk máskor is menni,de csak utána derült ki,hogy mindenféle könyveket kéne megvenni nem kis összegért....
persze nem fizettem be,egy darabig küldözgettek nyájas szövegű leveleket,hogy fizessem be,aztán lekoptak szerencsére.
Na pl.ezért kell tőlük óvakodni.
Nekem az a véleményem, hogy meredek őket egyháznak hívni.
Ugyanis egy vallás ismérve, hogy feltesz négy kérdést, melyre megpróbál válaszolni:
1: Ki vagyok én?
2: Honnan jöttem?
3: Hová megyek?
4: Mit keresek én itt?
Na, ők ebből legfeljebb azt kérdezik, hogy mit keresek én itt. Ugyanis ez az "egyház" pusztán humanista egyház, mely azt tanítja, hogy te hogyan érhetsz el dolgokat, hogyan tarthatod meg, te, te, te, te, te.... magad.
Pusztán ez a probléma vele, és mindezt szekta jelleggel, piramis rendszerű hierarchiában teszik.
Nem, azért van rossz hírneve, mert az egyik legkárosabb szekta a világon. Ha pedig valakit egyszer behálóztak, s szabadulni próbál, akkor a legaljasabb maffiamódszerekkel, mint zsarolás, fenyegetés, perek stb... próbálják visszatartani. Különösen ha már magasabb szinten volt és sok dolgot tud mesélni erről a bűnszervezetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!