Az ateisták miért akarják pokolra küldeni a hívőket?
Ismerem az iróniát, de ugye te meg ismered a smileyt, amit használtam? :P
Amúgy szerintem te vagy az első, akit finoman lehülyéztem. A százalékom ingadozik fel és le, és a mai napon nem én vagyok az egyetlen 79%-os válaszoló ezen az oldalon. Amúgy nem gond. :)
Én egyébként a kérdésedért hülyéztelek le, nem a hívőségedért. Amúgy ez sem gond. :)
Napirai11 válasza:
Kedves Kérdező!
Aki téged a pokolra kívánt, az az ember egy nagyon rosszindulatú ember lehet: szerintem nem kell vele foglalkozni.
Üdv: Napirai
Na, ez egy jo kerdes, kedves Kerdezö!! :))
Azt hittem, valami vicc! Dehogy ezen vitatkozni! :(
Többre mennetek, ha megfognatok egymas kezet...
Nemreg olvastam egy vallasos hsz-ban: "Hogy jövök en ahhoz, hogy biraljam Isten szellemenek teremtmenyet?"
22.21
"16. válaszoló így van. Mindannyian Isten teremtményei vagyunk akár ateista akár hívő. Igaz meglesz mindenkinek a jogos sorsa, de ezt nem mi döntsük el. Sok eset van mikor egy hívőt is elragadtatt az indulat, mert kit nem? Mind bűnösök vagyunk."
Az a baj, hogy ezzel az indulat-kifogassal mindig lehet takarozni: ez azt jelenti, hogy amikor egy hivöt alragad az indulat, "vedve" vagyunk, hiszen "bünösök vagyunk"... Biztos, hogy igy van? Abban a pillanatban nem szabadon, mi döntöttünk, es a kenyelmes utat valasztva kiengedtük a gözt? Dönthettünk volna mashogy is!
"meglesz mindenkinek a jogos sorsa, de ezt nem mi döntsük el" Vagy inkabb vegyük a kezünkbe a sorsunkat, es döntsünk... Valo igaz, hogy mindenröl nem dönthetünk, mert a korabbi dönteseink következmenyeit mar nem irhatjuk ujra, de amit eldönthetünk, azt csak döntsük el magunk - es döntsünk jol!
16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!