Lehet, hogy buta kérdés lesz, de: Isten tudja, hogy ki lesz a feleségünk/férjünk, majd meg is "mutatja", hogy ki az, akit nekünk szánt. Valahogy nem lehet "sürgettetni" ennek a személynek a megismerését?
Ahogy olvasgattam itt a vallás kategóriában, láttam, hogy vannak hasonló gondolkozású emberek, mint én, ezért ezeknek az embereknek a véleményére lennék kíváncsi.
Még egyszer elnézést, ha túl "gyerekes", buta a kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy lehet e.
Esetleg még egy kérdés: Ti hogy ismertétek meg, hogy tudtátok hogy az a hölgy/férfi az akit Isten nektek szánt?
Köszönöm szépen előre is a rendes válaszokat!
Csak két dolog: - Mindennek rendelt ideje van.
- Tudni fogod!
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Valamit nagyon félre értettél. Szó nincs róla, hogy ne vehetnél el bárkit, bárhol, bármikor. Csak érdemes kivárni, azt akit Isten szánt neked. Tudod mi hisszük, Isten a legjobbat akarja nekünk. És mi nem akarjuk beérni kevesebbel!
Az evolúció útján is elérhető a mennyország, csak nekem nincs időm kivárni.
" Isten tudja, hogy ki lesz a feleségünk/férjünk"
Ha van, akkor igen, mivel kívül van az időn és ráadásul mindentudó.
"majd meg is "mutatja", hogy ki az, akit nekünk szánt"
Senkit sem szánt neked. Szabad akaratod van. Ennek megfelelően nem is mutat senkit. Isten nem avatkozik az emberek ügyes-bajos dolgaiba. A világháborúkba sem, nem hogy a házasságokba!
18:47
Amit itt a többiek bemutattak, az nem a keresztény istenkép, hanem a gyermeki istenkép.
Ahogy a kereszténység nem gondolja, hogy Isten egy szakállas bácsi, ugyanúgy azt sem gondolja, hogy párokat összehozó kerítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!