Kérdés! Mi a francot keres Attilla kardja bécsben? Ez az igaz magyaroké a miénk! Isten kardja! Hm?
Na utolsó , A hunok a mi őseink, persze nem vagyok valami jó tőriből remélem jól tudom,
A magyarország rövidítése már országokban HUN, ebből talán meg értheted.
Egyébként meg érdekes , nem tudom mit keres ott, egyáltalán mióta van ott? És ha az egyszer a magyaroké , akkor hozzák haza a magyarok. Persze Magyarországnak nincsenek olyan múzeumai mint Londonnak, Franciaországnak , meg ilyenek, De a kérdésedre én is szeretném hallani a választ. Mit keres ott?
Mintha nálunk nem lenne semmi külföldi.
Ilyenek a múzeumok. Az egész világon minden ország szarban lenne, ha vissza kellene adni az összes dolgot, ami nem az övék.
"nem vagyok valami jó tőriből"
Akkor magyarázd meg hogy Atilla 500 körül halt meg hogy a büdös francban lehet hogy 400 évvel később jöttek ide a magyarok az hogy lehet? Hunor és Magor neked egy személy?
épp úgy, ahogy a koron át is zálogba adhatták.. mitöbb, annak idején igen hosszan tárolták amerikában...
szerencsére már itthon van.
Atilla kardjának is itt lenne a helye, jól látod.
Vannak olyan történeti feljegyzések, melyek két nagy törzsre bontják az őseinket, ezek egy része korán elindult nyugatra, míg egy másik sokáig maradt még Ázsiában.
Én személy szerint biztosra veszem a testvérséget, még ha nem is feltétlen közös származást értve ez alatt: a régi időkben szokás volt, hogy testvériségek születtek barátságokból, tiszteletből. Elvétve még ma is akadnak ilyenek. A vérszerződésünk is ilyen példa, így két, eltérő származású nép is lehetett testvér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!